Unde și cum s-au cunoscut cele mai îndrăgite cupluri de celebrități

Cele mai îndrăgite cupluri de vedete ascund și cele mai neașteptate povești cu privire la modul în care s-au cunoscut și au ajuns să fie împreună.

Când vine vorba de modul în care s-au cunoscut cuplurile noastre preferate de vedete, ne-am aștepta să auzim povești demne de romanele de dragoste. În unele cazuri chiar așa a fost, iar mulți s-au confruntat și cu refuzuri din partea actualelor partenere.

Dacă unele cupluri au experimentat dificultăți la început, altele au simțit o chimie incredibilă încă de la prima vedere. Citește în continuare și află povesțile de dragoste ale celor mai cunoscute celebrități:

Blake Lively și Ryan Reynolds formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în martie 2010, la filmările peliculei Green Latern, iar la vremea respectivă Ryan Reynolds era căsătorit Scarlett Johansson. În decembrie 2010, Ryan și Scarlett s-au despărțit, iar în 2011 actorul forma un cuplu cu Blake Lively. În 2012, Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit.

Nicole Kidman și Keith Urban au sărbătorit 14 ani de căsătorie pe 25 iunie 2020. S-au cunoscut în 2005, la gala G’Day USA. Nicole a dezvăluit în 2013, în emisiunea lui Ellen DeGeneres că au început să vorbească abia după patru luni după ce s-au cunoscut. Cei doi au împreună doi copii, Sunday Rose și Faith Margaret. 

Citește și:
Cuplurile de celebrități de la care nu ne-am fi așteptat niciodată că se vor despărți

Foto: Profimedia, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle