Trenduri de vacanta care ar trebui sa nu mai existe

La fel ca toate trendurile, si cele legate de vacante au evoluat de-a lungul timpului – unele in bine, iar altele in rau.

Trenduri de vacanta care ar trebui sa nu mai existe

Nu exista urma de indoiala asupra faptului ca modul in care calatorim s-a transformat radical in ultimul secol. Dar pentru toate schimbarile pozitive care au aparut, exista si cateva fenomene devenite trenduri mai putin placute pentru cei din jurul tau. Iata care ar fi cateva dintre cele mai… neinspirate trenduri de vacanta din ultimul timp.

Picioarele de tip „hot dog‟

Acest trend trebuie, cu siguranta, sa dispara. Desi ne amuzam copios privind parodiile care exista pe internet in legatura cu acest gen de fotografii, pentru ca uneori este foarte greu sa faci diferenta intre niste picioare bronzate si hot dogs, ne-am bucura daca feed-ul ne-ar fi, in sfarsit, eliberat de aceeasi fotografie care apare mereu si mereu. Stii despre care vorbim, poza aceea cu o pereche de picioare aflate ori pe marginea unei piscine, ori pe malul marii etc. Daca vrei neaparat sa le dovedesti prietenilor ca esti in vacanta, macar pozeaza intr-un mod original!

Selfie stick-urile

Iti place sa admiri peisajele care iti taie respiratia, nu? Dar cum ai putea sa faci asta cu aproximativ un milion de bete de metal care iti intra in campul vizual? Iti promitem, Colosseum-ul, sau orice alt monument, arata mult mai bine fara ca o gramada de smartphone-uri care sa intre in cadru. Ce s-a intamplat cu obiceiul de a-i ruga pe altii sa iti faca o poza?

Check-in-urile la aeroport

Nu numai ca nu este necesar, pentru ca exista o gramada de alte locuri mult mai cool decat un aeroport, dar poate fi chiar periculos sa anunti asa de deschis ca nu te afli acasa. Hotii pot avea si ei conturi pe retelele sociale, sa stii. Asteapta pana cand te afli intr-o locatie demna de fotografiat pentru a anunta lumea (daca vrei sa faci asta) ca ai plecat in vacanta.

Petrecerile cu prezentari

Dupa ce te intorci dintr-o calatorie care ti-a placut foarte mult, nu este nevoie sa iti tii prietenii captivi pentru o seara intreaga pentru a le face o prezentare de cateva ore cu toate fotografiile pe care le-ai facut in vacanta. Atunci cand proiectoarele erau cool, adica acum cateva zeci de ani, acest trend poate era distractiv, insa acum putem sa impartasim cu cei dragi (doar) cateva imagini pe retele sociale.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism