Top 10 cupluri din filme lipsite total de chimie

Când urmărești un film ce are ca poveste dragostea dintre personajele principale te aștepți ca totul să decurgă natural între cei doi. În unele filme, din păcate, nu este cazul.

Indiferent că a fost din vina scenariului sau a actorilor, aceștia pur si simplu nu au putut transmite emoțiile pe care le simțim atunci când vedem o poveste fascinantă de dragoste.

Christian și Anastasia (Fifty Shades of Grey)

Ar fi trebuit să fie un film extrem de îndrăzneț și savuros, însă actorii principali din Fifty Shades of Grey pur și simplu nu au putut să se ridice la nivelul așteptărilor. Să fi fost oare topica controversată a filmului ce avea puternice influențe BDSM? Sau poate cărțile ce nu prezentau adevărul? Știm deja ce poate să facă Jamie Dornan pe marele ecran (The Fall), așa că o să dăm vina pe lipsa de chimie dintre el și Dakota Johnoson.

Amsterdam și Jenny (Gangs of New York)

Chiar și un bărbat talentat ca Leonardo DiCaprio poate să aibă nereușite la muncă. Probabil a fost o greșeală la casting, căci cei doi nu se potrivesc deloc. Atât Cameroz Diaz, cât și DiCaprio sunt actori fenomenali, însă puși împreună… ne-am dori mai mult! Inițial, Martin Scorsese îi avea în minte pe Meryl Streep și Robert DeNiro pentru aceste roluri.

Bella și Edward (Twilight)

Cum este posibil ca doi oameni care se iubesc în viața reală să nu poată să arate acest lucru pe platourile de filmare? Ori cuplul lor ducea lipsă complet de pasiune, ori nu au dat tot ce puteau pentru acest film. Robert Pattinson a apărut în mai multe filme unde rolurile lui presupuneau mai puține scene romantice și s-a dovedit a fi un actor formidabil. Kristen Steward are o tendință spre a nu își arăta emoțiile, însă aici nu trebuia să fie cazul. Doar cei doi erau împreună!

Bruce și Rachel (Batman Begins)

Rachel Dawes și Bruce Wayne încearcă să fie un cuplu reușit, dar… fără pic de chimie! Performanța lor ca un viitor cuplu este destul de plată și nu există pasiune. Batman preferă o viață singuratică și nu are nevoie de o iubită pe care să o protejeze, ceea ce Rachel încearcă să devină. Din păcate, publicul a avut de suferit, urmărind scene la rând în care aceștia nu au reușit să portretizeze dragostea.

Elise și Frank (The Tourist)

Poate nu a fost unul dintre cele mai bune scenarii din ultimii ani, însă, serios, cât de plictisitoare ar putea fi o relație între Angelina Jolie și Johnny Depp? Angelina are o frumusețe legendară și un trecut extrem de reușit în lumea actoriei, iar Depp este unul dintre cei mai puternici și doriți actori de la Hollywood. Deși arată strălucitor pe ecrane, pasiunea dintre ei nu este punctul forte al filmului.

Lois și Clark (Man of Steel)

Este o reală tragedie ca între două personaje atât de cunoscute ca Lois Lane și Clark Kent să nu existe scântei. L-am vazut pe Henry Cavill în serialul Tudors și știm că este capabil de orice emoție, iar Amy Adams a jucat în atâtea pelicule extraordinare încât ne-ar trebui un articol separat pentru a vorbi despre actriță. Clar, filmul nu a fost atât de rău, însă faptul că Lois și Clark nu au avut chimie nu a ajutat deloc.

Mike și Paige (Magic Mike)

Poate Channing Tatum nu este pe gustul tuturor, însă trebuie să admitem că este chiar foarte chipeș. Nu toți cred acest lucru, căci Cody Horn arăta mereu dezinteresată când aceștia au fost nevoiți să joace o scenă romantică. Dar totuși, cine pune o poveste romantică într-un film care este despre stripperi? Poate nu este vina actorilor, ci a romanticilor regizori de la Hollywood, care au impresia că trebuie să existe mereu o poveste de iubire strecurată în filme.

Padmé Amidala și Anakin (Star Wars)

Oare de ce doi actori extrem de talentați nu au putut avea parte de o conexiune ce ne putea ține cu sufletul la gură? Un lucru este sigur, era greu și să îi privești pe Natalie Portman și Hayden Christensen încercând să vorbească unul cu celalalt. Star Wars Episode II – Attack of the Clones este un film nereușit din multe motive, dar dragostea dintre cei doi pare să fie pe locul 1.

Rick și Gigli (Gigli)

Filmul a avut parte nu de unul, nu de două, ci de șapte premii Zmeura de Aur și alte nominalizări pentru Cel mai nereușit film. Ideea filmului a fost chiar deranjantă, anume că o femeie ajunge să își schimbe orientarea sexuală datorită întâlnirii cu bărbatul perfect. Dar asta nu a fost cel mai rău lucru. Lipsa de chimie dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck pune câteva întrebări, mai ales că ei chiar erau împreună în viața reală!

Harry și Ginny (Harry Potter)

Nu putem trece peste faptul că Harry și Ginny nu au arătat natural pe ecrane. Cărțile spuneau cu totul altceva, cei doi fiind meniți să fie împreună, dar Daniel Radcliffe arăta complet rigid lângă Bonnie Wright, făcând chimia lor non-existentă destul de evidentă.

Citește și:
10 dintre cele mai costisitoare seriale din toate timpurile

Text: Iulia Statie
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle