TIFF Unlimited x IQOS îți recomandă un weekend de OSCAR, cu filme străine premiate, disponibile online gratuit

Așază-te confortabil în sufragerie, urmează un weekend de Oscar.

TIFF Unlimited x IQOS îți recomandă un weekend de OSCAR, cu filme străine premiate, disponibile online gratuit

TIFF Unlimited în parteneriat cu IQOS, oferă acces gratuit la numeroase filme premiate, filme pentru întreaga familie și pentru toate gusturile, iar weekendul acesta e dedicat filmelor câștigătoare ale Premiilor Academiei Americane de Film.

Pe platforma TIFF Unlimited sunt disponibile filme de artă, experimentale și clasice deopotrivă, filme din programul festivalului, dar și din portofoliul companiilor de distribuție de film din România, atent curatoriate pentru a-ți aduce un plus de inspirație și stare de bine în zilele pe care le petreci în casă.

„În perioada aceasta, mutăm proiecțiile de film din offline în spațiul virtual, într-un loc în care veți regăsi aceeași energie: TIFF Unlimited. O platformă cu filme superbe, comedii, drame, documentare, filme iubite de public, dar si titluri controversate care vă provoacă în multe feluri, în sensul cel mai bun al cuvântului. Cât #StămAcasă, găsiți aici lumi foarte diferite și poate un strop de inspirație', ne spune Tudor Giurgiu, președintele festivalului TIFF și fondatorul platformei TIFF Unlimited.

Cinefil sau nu, dacă te numeri printre cei care au dificultăți în a alege  un film, TIFF și IQOS îți fac misiunea mai ușoară și îți propun, în fiecare weekend, o serie de filme din care, cu siguranță, unul va fi pe placul tău. 

Pentru OSCAR WEEKEND (în 9-10 mai), IQOS recomandă publicului din România două filme care au câștigat prestigiosul premiu la categoria Cel mai Bun Film Străin, de neratat pe unlimited.tiff.ro:

La Grande Belezza, în regia lui Paolo Sorrentino, cu Toni Servillo, Carlo Verdone, Sabrina Ferilli în rolurile principale, a primit Premiul Oscar pentru Cel mai Bun Film Străin în 2014.

Sinopsis: Filmul prezintă povestea unui scriitor aflat în pragul bătrâneţii, Jep Gambardella (Toni Servillo), care rememorează tinereţea lui plină de pasiuni, atunci când priveşte oraşul Roma ca un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali, chiar şi delincvenţi.

Filmul va fi disponibil sâmbătă, 9 mai, la ora 21:00, pe platforma TIFF Unlimited. 

Son of Saul, în regia lui László Nemes, avându-i protagoniști pe Géza Röhrig, Levente Molnár, Urs Rechn a primit Premiul Oscar pentru Cel mai Bun Film Străin în 2016.

Sinopsis: În lagărul morții de la Auschwitz-Birkenau, un evreu maghiar pe nume Saul este membru al Sonderkommando, un grup de prizonieri care cară cadavrele din camerele de gazare în locul în care sunt arse.

Filmul va putea fi vizionat duminică, 10 mai, de la ora 21:00, pe platforma TIFF Unlimited. 

Link-ul de acces pentru vizionarea gratuită a fiecărui film, va fi disponibil pe pagina de facebook TIFF Unlimited, înainte de ora la care este programat live stream-ul.

Bonus, doar în acest weekend

„Nunți, muzici și casete video', un documentar în regia lui Tudor Giurgiu, care ne poartă în culisele fascinante ale nunților românești, desemnat cel mai bun scurtmetraj la Premiile Uniunii Cineaștilor din România, în 2008.

O incursiune în culisele nunților românești, în care fotografi, cameramani și cântăreți din toată țara se explică, își spun poveștile de viață, prezintă „pe viu' stiluri de montaj și, bineînțeles, dau dovada măiestriei lor. 

Documentarul poate fi vizionat sâmbătă, de la ora 17:00. 

Click aici pentru programul complet al OSCAR WEEKEND.

Despre TIFF Unlimited: 

TIFF Unlimited este primul serviciu de streaming lansat de un festival de film din România și singurul produs de acest gen din Europa Centrală și de Est. Platforma este disponibilă online și în aplicațiile iOS și Android (mobile, Android TV și Apple TV), cu un catalog de peste 100 de titluri, actualizat constant. Noii abonați beneficiază de o perioadă extinsă de free trial de 14 zile. Detalii pe unlimited.tiff.ro. 

Material susținut de IQOS.  

IQOS este un produs destinat fumătorilor adulți, care altfel, ar continua să fumeze. IQOS nu este lipsit de riscuri. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle