Teatrul Odeon: Cata speranta

de Hanoch Levin, regia Radu Afrim, cu: Virginia Rogin, Calin Stanciu jr., Istvan Teglas, Nicoleta Lefter, Gabriel Spahiu, Ionel Mihailescu, Dorina Lazar, Antoneta Zaharia, Rodica Mandache, Pavel Bartos, Gabriel Spahiu, Liana Margineanu

Teatrul Odeon: Cata speranta

Radu Afrim da din nou lovitura. O lovitura de teatru in adev­a­ra­tul sens al cuvintului. Cita speranta este o fascinanta calatorie (poate cam lunga – trei ore fara pauza) in lumea celor mai ciudate personaje: pseudomagicieni, turisti nevrotici, adolescenti oligofreni, homosexuali inadaptati etc.

Ca si in alte spectacole semnate Radu Afrim, personajele se afla la limita patologicului, paranormalului sau sint pline de un realism infricosator. Totusi, ele te fascineaza prin kitsch-ul amuzant, grotescul sau cru­zimea lor, dar si prin faptul ca regizorul nu uita niciodata sa dubleze carac­terul personajelor sale cu o inocenta nativa, o bunatate inconstienta sau o naivitate necesara. In acest cabaret inversat, obsesia afrimiana pare sa fie tinarul aradean Calin Stanciu jr., care reuseste sa aiba sclipiri actoricesti de netagaduit, dar si seducatoarea Rodica Mandache.

Muzica lui Vlaicu Golcea, scenografia semnata de Iuliana Vilsan, dar si coregrafia lui Istvan Teglas reusesc sa faca din Cita spe­ranta unul dintre cele mai bune spectacole marca Afrim. (rezervari la 021/314.72.34 si rezervari@teatrul-odeon.ro)

Adina Rosetti si Marian Palie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle