Targuieli de iarna

Oricit de banal ar suna, decembrie este luna cadourilor si noi nu putem face nimic altceva decit sa ne bucuram de ea. Asadar, shopping, shopping, shopping, dar nu oriunde! Iata trei tirguri cool pe care iti recomandam sa nu le ratezi:

Targuieli de iarna

Tirgul designerilor, la Institutul Francez (12-13 decembrie) Dupa succesul tirgului de moda de la festivalul Pasarela si cel al tirgului AUTOR, destinat bijuteriei românesti contemporane, Institutul Francez va asteapta din nou cu creatii ale designerilor români si cadouri unicat, originale.

Tirgul de cadouri de la Carturesti (1-30 decembrie) Devenit deja o traditie, tirgul de „cadouri destepte” al Carturestilor ofera probabil cea mai buna selectie de carti, muzica, ceaiuri si alte dichisuri din oras. Anul acesta, va avea loc intr-un spatiu mai mare, la cafenea si in mansarda.

Tirgul de Sf. Nicolae de la Muzeul taranului Român (4-6 decembrie)
Mesteri si artisti din toata tara aduc lucruri frumoase din pinza, lemn, lut si alte materiale naturale, jucarii pentru copii si podoabe pentru brad, instrumente muzical­­e, tesaturi si impletituri. Spor la tirguit!
 

Text: Adina Rosetti

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle