(P) Plănuiește-ți nunta la ONELINE Wedding Market, primul târg online de nunți cu tur virtual 360

ONELINE Wedding Market (8-10 mai) este o alternativă virtuală la târgurile clasice de nunți care ne ajută să nu ne uităm planurile, chiar dacă #StămAcasă.

(P) Plănuiește-ți nunta la ONELINE Wedding Market, primul târg online de nunți cu tur virtual 360

Situația actuală ne-a dat tuturor planurile peste cap, cu atât mai mult celor care abia așteptau să facă cel mai important pas al relației lor. Da, ne referim la căsătorie. Există multe detalii care nu au legătură cu romantismul, dar care trebuie organizate din timp pentru ca nunta să fie cea pe care ați visat-o. Și pentru că inclusiv perioada următoare va sta sub semnul distanțării sociale, va fi mai greu ca până acum să îi întâlniți pe cei care se vor ocupa de catering, flori și tot ce mai este nevoie.

Din fericire, există și o soluție la această problemă și se numește ONELINE Wedding Market. Aceasta este o alternativă la târgurile clasice de nunți, dar cu ceva în plus. Experiența de explorare a opțiunilor este cam aceeași ca la un târg obișnuit, doar că e vorba de un wedding market interactiv cu tur virtual 360. Cei mai buni furnizori din domeniu, pentru toate categoriile de care aveți nevoie pentru evenimentul vostru, sunt acolo. Vei găsi la standurile virtuale prezentările serviciilor, oferte dedicate și acces direct la furnizori pentru cereri personalizate.

BONUS: nu mai irosim niciun flyer – totul e digital, la un click distanță. De asemenea, dacă vreți să vedeți cum ar arăta o nuntă conceptuală, imaginată în viitor de echipa ONELINE, aruncați un ochi pe acest video.

Totul se va întâmpla virtual la The White Manor, în weekend-ul 8-10 mai. unde vei putea vizita 80 de standuri virtuale. Turul este organizat de echipa Wedding Details si creat de cei de la OMNIvision, un studio de creație specializat în tururi virtuale 3D și experiențe digitale 360. Experiența imersivă te va scuti totuși de tot stresul pe care l-ar fi presupus toate aceste căutări.

Mai multe detalii despre târgul virtual de nunți cu tur virtual 360 ONELINE Wedding Market găsești pe pagina evenimentului și pe site-ul lor.

Citește și:
Cum vor arăta plajele din Grecia în această vară, în condițiile pandemiei de coronavirus (VIDEO)

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle