Code of Seduction. Code: un singur cuvânt. Un nume evocator pentru stilul Armani

Code of Seduction. Code: un singur cuvânt. Un nume evocator pentru stilul Armani

Pentru Giorgio Armani propriul cod' reprezintă alegerea rafinamentului, a eleganţei şi a simplităţii.

Code men. Un bărbat cu o alură impecabilă, o personalitate puternică, plină de magnetism ce atrage atentia celor din jur. Datorită încrederii şi eleganţei sale seduce prin prezenţă şi carismă, lăsând în urma sa o aromă senzuală… Un parfum de neuitat.

Armani Code simbolizează viziunea unui parfum clasic, readaptat într-un timp al modernului sau al unei perioade atemporale. Este un parfum ce pare să fi existat din totdeauna, fără a se asemăna nici unui altul până în acest moment. Reia astfel codurile parfumeriei tradiţionale masculine, cu un contrast semnat Giorgio Armani: note lemnoase orientale amestecate un arome de boabe de tonka, tutun blond şi lemn de Gaiac.

Creatorul noului parfum Armani Code Ice, Alberto Morillas ne dezvăluie câteva secrete ale acestei noi arome :

1.    Parfumurile Armani Code propun un joc al seducţiei… putem vorbi despre senzualitate?

Faptul că Armani Code Ice răspandeşte o aromă lemnoasă şi răcoroasă, face din acest parfum unul seducător. De asemenea acest nou parfum dezvăluie un acord oriental foarte senzual în notele sale de bază, ce se concentreză ca intensitate în jurul boabelor de tonka. Virilă, caldă şi cu o aromă tabacică, acest accord oriental se contopeşte bine cu aromele lemnoase, precum cedru şi lemn de gaiac afumat.

2. Dacă ar trebui să găsim o definiţie pentru Armani Code Ice, care ar fi aceea?

Ar fi  „burning coolness in a powerful wood”. Prospeţimea este data de ghimbir, pe care l-am combinat cu lămâie şi Grasse peppermint. Acest trio exploziv da o senzaţie de gheaţă.

3.Îi atribuiţi şi lămâiei un rol important în acest parfum?

Da, şi acest parfum ca toate parfumurile Armani conţine lămâie în compoziţia lui. Conferă acea stampilă mediteraneeană, atat de dragă dlui Armani pentru ca îi reaminteşte de ţara sa natală. Pentru Armani Code Ice, am ales să folosesc o esenţă de lămâie ce provine din Sicilia, Italia putând fi considerate ţara lămâilor. putem să aducem aminte şi de Bergamota, ce provine din  Calabria.

Care este rolul esenţei de muşcată în această compoziţie?

Geranium este supranumită şi „trandafirul bărbatului” în lumea parfumeriei, pentru că are aceleaşi molecule aromatice ca şi trandafirul. În Armani Code Ice aceasta menţine caracterul viril al parfumului, oferind în acelaşi timp o nuanţă subtilă şi specifică parfumeriei şi modei impuse de casa Armani. În parfumeria Armani, rolul muşcatei poate fi comparat cu detaliile definite ale unui costum Giorgio Armani: linia umerilor, modul în care cade jacheta sau pur şi simplu modul în care materialul se pliază. Tot ceea ce conferă unei piese de îmbrăcăminte Armani: eleganţa de neegalat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din homepage slider