Stefan Imielski „NUDE IN NATURE”

"NUDE IN NATURE" este un album de fotografie ce surprinde 23 dintre cele mai frumoase modele ce pozează nud pentru această colecție limited edition, fotografiate de Stefan Imielski.

Stefan Imielski „NUDE IN NATURE”

Fotografiile au fost realizate în Cape Town și în insulele Cipru, Mallorca și Ibiza. Frumusețea locațiilor se îmbină cu cea a modelelor, rezultând într-o serie de fotografii ce captivează prin puritatea ce se poate regăsi doar în natură.

Stefan Imielski este un fotograf specializat în modă, născut în 1980 la Munchen. Acesta lucrează alternativ la Londra, Paris, Atena, Istanbul și New York. Stefan a primit primul său aparat de fotografiat de la tatăl său la vârsta de 12 ani. A lucrat ca model timp de 10 ani, timp în care și-a dezvoltat pasiunea pentru fotografie. Imieski a câștigat experiență de lucru în capitalele modei din întreaga lume și a lucrat cu numeroase modele de top, precum Ana Beatriz Barros, Julie Ordon, Elyse Taylor, Petra Nemcova, Raica Oliveira, Kelly Rohrbach, Caroline Windberg, Cristina Tosio și Isabeli Fontana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle