Smiley și Delia au lansat „Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani

Smiley și Delia au lansat astăzi piesa "Ne vedem noi", una dintre cele mai așteptate și cerute colaborări din industria muzicală.

Smiley și Delia au lansat „Ne vedem noi”, cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani

Smiley și Delia au lansatNe vedem noi”, o piesă-eveniment, considerată de public și de cei din industrie ca fiind cea mai așteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani. „Știu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivită. Abia după ce am compus și am înregistrat „Ne vedem noi”, am simțit că este o piesă pentru noi doi. Pur și simplu mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul și cu vocea Deliei. Așa i s-a părut și ei și iată-ne lansând piesa.”, povestește Smiley.

Piesa „Ne vedem noi” s-a născut la începutul pandemiei, într-o perioadă în care oamenii nu se puteau vedea unii cu alții, când Smiley, abia întors din America, a decis să se autoizoleze în casa sa, împreună cu o parte dintre colegii de la HaHaHa Production alături de care fusese plecat: „Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut Ne vedem noi. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o, am simțit că ii lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un „el” și o „ea” și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia.”, declară Smiley.

Lansarea piesei „Ne vedem noi” este o sărbătoare pentru iubitorii de muzică, dar și pentru artiștii care o interpretează: „Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldură în sufletele tuturor”, declară cu entuziasm Delia.

Co-producție HaHaHa Production, Delia și Cat Music, cu muzică semnată de Smiley, Lucian Nagy și Șerban Cazan, cu versurile scrise de Smiley și producția muzicală semnată de Lucian Nagy și Șerban Cazan, piesa „Ne vedem noi”, cântată de Smiley împreună cu Delia vorbește despre revederea după o perioadă de schimbare. „Expresia Ne vedem noi” poate avea nenumărate sensuri și poate fi spusă pe multe tonuri, așa că lăsăm ascultătorii să-și descifreze mesajul în tonul potrivit lor și poveștii pe care o trăiește fiecare”, adaugă Smiley.

Citește și
Love Anatomy – cea mai recentă lucrare a Alexandrei Nechita, expusă într-o instalație de artă permanentă din Beverly Hills

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle