Smartphone-ul cu valențe de asistent personal și accesoriu care scoate orice ținută din anonimat

Material susținut de Huawei.

Smartphone-ul cu valențe de asistent personal și accesoriu care scoate orice ținută din anonimat

Uneori poate părea greu să ții pasul cu toate tendințele în modă, fie că vorbim despre outfit, machiaj sau despre gadget-urile care ne completează viața. Tocmai de aceea, companiile au început să producă și să lanseze dispozitive care își mențin actualitatea în timp. Secretul este alegerea unei direcții stilistice atemporale, a unor nuanțe clasice și a unor texturi care scot dispozitivul din anonimat.

Telefonul este un accesoriu indispensabil pentru majoritatea dintre noi, așa că este extrem de important să ne asigurăm că acesta se potrivește cu stilul nostru de viață și că ne ajută să fim mai creativi și productivi. Pentru a îndeplini aceste așteptări ale consumatorilor moderni, HUAWEI propune un mix de eleganță și performanță ridicată: smartphone-ul Huawei P40 Pro, un must-have în materie de fashion și tehnologie. Face poze impecabile, arată foarte bine și este foarte responsive. Un asistent personal de încredere, alături de care toate activitățile zilnice devin mai conectate și mai eficiente.

Un design simplu, dar nu banal, special conceput pentru cei care vor să se remarce din mulțime

Cu un design bazat pe conceptul de 'Art of Motion', Huawei P40 Pro întruchipează frumusețea simplistă a acestei esențe, transformând-o într-un design viu, modern, integrat în mod intangibil și perfect cu natura.

Culorile joacă și ele un rol esențial în design-ul telefonului. Huawei P40 Pro este disponibil în trei nuanțe pe piața din România – Ice White, Silver Frost și Black – emanând eleganță din toate unghiurile, fie că este așezat pe o suprafață sau ținut în mână. Toate cele trei culori  întruchipează forța apei în mișcare, iar această senzație este amplificată de ecranul inovator curbat pe patru laturi, care „curge'pe fiecare parte a șasiului. 

Silver Frost: Inginerii HUAWEI au suprapus sticla înghețată pe o peliculă texturată de grosimea unui nanometru. Procesul face ca lumina să se reflecte și să se refracte pe suprafață, făcând să pară că suprafața se schimbă constant între 2D și 3D. 

Ice White: Această variantă evocă imagini cu aisberguri și ghețari care plutesc și strălucesc în lumina soarelui. Un spate din sticlă conferă o mai mare claritate și profunzime culorii White Ice și este întărit de un înveliș optic cu două straturi care aduce texturii lucioase o iluminare dinamică. Întregul capac al bateriei este completat de o structură de rețele reflectorizante la scară micro și nano, care oglindește puritatea nuanțelor de alb. 

Black: Învelișul inovator este utilizat pentru a crea un finisaj lucios pe fundalul întunecat. Negrul pur este impregnat cu o textură de sticlă 3D, creând un aspect și o senzație care amintesc de ceramica de calitate. 

Cum obținem fotografia mult dorită cu noul Huawei P40 Pro?

Lumina ideală, unghiul perfect, culorile potrivite sunt doar câteva dintre ingredientele unei fotografii de success. Huawei P40 Pro are totuși și un alt as în mânecă: sistemul de camere Leica Ultra Vision. Fie că vorbim despre un selfie făcut pe fugă, despre story-ul #outfitoftheday, despre peisajele preferate sau despre micile momente alături de cei dragi, camerele telefonului ne ajută să păstrăm aceste experiențe la o rezoluție înaltă și în culori vii în galeria telefonului nostru.

Toate aplicațiile tale favorite într-un singur loc: Huawei AppGallery și MoreApps

Cu toții știm că meniul telefonului este oglinda fiecăruia dintre noi, iar cel mai important cuvânt este  spus de aplicațiile pe care le instalăm. Pentru a îl personaliza în funcție de stilul nostru de viață, Huawei P40 Pro vine preinstalat cu Huawei AppGallery, magazinul propriu de aplicații al HUAWEI. Acesta, alături de MoreApps, o soluție inteligentă și gratuită dezvoltată de o comunitate de dezvoltatori, cuprind zeci de mii de aplicații internaționale de top. 

Fie că este vorba despre aplicațiile de Social Media (TikTok, Snapchat, Facebook sau Instagram), aplicațiile de music streaming & podcasts (Tidal, Deezer, Podcast Addict sau Relaxing Music 2020), aplicațiile de știri internaționale (Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines  sau The Herald) sau alte aplicații utile activităților de zi cu zi precum Weather & Radar, Microsoft Office, CamScanner, TrueCaller, Kahoot, Wattpad sau aplicația Mondly, Huawei AppGallery este echipat cu aplicații pentru toate preferințele și nevoile.

Transfer de date la un clic distanță

Cu toții știm că unul dintre cele mai dificile lucruri atunci când ne schimbăm telefonul este transferul de date dintre telefonul nou și cel vechi. Ei bine, cu Huawei P40 Pro, această problemă este de domeniul trecutului. Aplicația Phone Clone este alături de tine pentru a continua experiența cu telefonul mobil din același punct. Ea face posibilă conectarea noului dispozitiv cu cel vechi în câțiva pași simpli, care te ajută să transferi aplicațiile, fotografiile și toate celelalte date care vrei să rămână alături de tine. Mai mult decât atât, funcția Huawei Share poate acum facilita transferuri între dispozitivele tale preferate, fie că vorbim de smartphone-uri, laptop-uri, boxe inteligente, tablete sau alte accesorii.

Huawei P40 Pro are, de altfel, o compatibilitate perfectă cu cel mai nou laptop, Huawei MateBook X Pro. Printr-o simplă atingere, telefonul și laptopul pot fi transformate într-un dispozitiv unic, cu ajutorul căruia îți poți edita fotografiile macro sau tip portret. Nimic mai simplu. Surprinzi o fotografie reușită și, cu ajutorul funcției Huawei Share, prin One Tap pe imagine, aceasta va fi oglindită pe ecranul Ultra FullView al notebook-ului. 

De asemenea, telefonul și laptopul tău sunt acum mai interconectate ca niciodată prin Multi-Screen Collaboration care facilitează sincronizarea între smartphone-urile și laptopurile HUAWEI, astfel încât ambele dispozitive pot fi utilizate pe un singur ecran. Această colaborare între ecrane sporește productivitatea și eficiența utilizatorilor, în special în ceea ce privește activitatea profesională.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle