Signature Events, cel mai nou spațiu pentru evenimente din centrul Bucureștiului

Esti în căutarea unui spaţiu nou pentru evenimente? Fie că este vorba de o nuntă sau un botez, o petrecere aniversară sau un eveniment business, îţi recomandăm să vizitezi noua locaţie Signature Events din zona Bulevardului Ferdinand.

Signature Events, cel mai nou spațiu pentru evenimente din centrul Bucureștiului

Salonul The Secret Garden te uimeşte prin designul său special, fiind o adevarată grădină urbană. Acesta se remarcă prin accentele de lumină şi un decor inspirat din natură. Plantele luxuriante, ferestrele mari şi plafonul impresionant cu structuri metalice şi sticlă creează o ambianţă extraordinară. Arhitectura unică a clădirii și elementele creative de design transformă locația, cu o capacitate de până la 550 de persoane, în spațiul ideal pentru cele mai spectaculoase evenimente.

Fairytale, cel de-al doilea salon Signature Events, poate găzdui până la 280 de persoane. Acesta se remarcă printr-un decor de basm, dominat de nuanțe calde şi accente de lumină, cu elemente unicat lucrate manual de artiști plastici și scenografi.

Echipa care a dezvoltat acest proiect are peste 10 ani de experienţă în domeniul organizării de evenimente. De la meniurile speciale, gândite de bucătari premiaţi şi recunoscuţi, la servire şi organizare, vei avea o echipă implicată care se va asigura ca evenimentul tău să fie exact aşa cum ţi-l doreşti!

Signature Events – Unique.Iconic.Timeless

Vezi mai multe detalii pe www.signature-events.ro.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle