Sex de ocazie

Intr-o lume in care sexul e, pana la urma, o distractie ca oricare alta, perioada marilor vacante se transforma in perioada marilor incercari.

Sex de ocazie

Ce se intimpla de fapt? Pai, nu mare lucru. Se cheama iesire din rutina. Timp de un an te misti in acelasi peisaj, te intilnesti cu aceiasi oameni, faci cam aceleasi lucruri zi de zi. Apoi, dintr-o data, totul se rastoarna. Trotuarele de beton sint inlocuite de plajele cu nisip fin, petecul meschin de verdeata din fata blocului se transforma in pajisti inverzite sau vai umbroase si piscuri semete, gazul de la tevile de esapament se purifica si devine ozon sau aer sarat de mal de ocean.

Iar tu ce faci? Faci taaare bine!!! Nu mai suna ceasul, nu mai ai termene de predare si sedinte neprevazute, nu mai trebuie sa fii amabila la tot felul de intilniri nesuferite, nu mai ai sarcini de serviciu si ore suplimentare la birou. In loc de toate astea, lincezesti cit vrei, poti sa-ti continui somnul de dimineata cu o odihna in sezlong, inveti intelesul termenului „siesta, afli cit de minunata poate fi noaptea pierduta intr-un club fara frica de faptul ca a doua zi vei fi mahmura la birou.

Pina aici, toate bune. Ce spun eu, bune? Mirifice, senzationale, evanescente si serafice (restul, in DEX)!!! In toata aceasta renastere, in toata aceasta adevarata viata de dincolo de viata, un singur lucru ramine neschimbat: el. El e acelasi cu cel pe care-l gaseai acasa cind veneai rupta de oboseala de la serviciu, acelasi personaj ale carui nemultumiri si frustrari profesionale se suprapuneau peste ale tale rezultind un cocktail Molotov, gata oricind sa explodeze si sa va strice putinele momente de relaxare. Nimic rau, vei spune. De abia acum o sa aveti timp unul pentru celalalt, de abia acum o sa puteti sa va cunoasteti mai bine, o sa va armonizati opiniile si o sa stabiliti noi baze, mult mai realiste si mai solide, pentru relatia voastra. Cam suna a terapie de grup povestea asta, si nu cred ca e fix ceea ce simte orice om stresat si obosit care se gindeste la vacanta. Dar si asa, ideea poate functiona. Cel putin pina apare…

Fat-Frumos

Definitie: Fat-Frumos = personaj mitologic, prezent mai ales in basmele populare, in revistele pentru femei si la rubricile matrimoniale, intruchiparea unui ideal de masculinitate, dotat cu cele n calitati fundamentale – frumusete si forta fizica, inteligenta, curaj, spirit de sa­crificiu, loialitate…

Neeeh! Fat-Frumos este un personaj cit se poate de real, prezent peste tot in jurul tau. Este el, salvamarul brunet cu ochi albastri, cu profil grec, cu pectorali si bicepsi care te fac sa te simti oricind in si­guranta, cu torsul bronzat si pielea catifelata, mirosind a soare, mare si nisip incins, cu un abdomen ferm si plat, cu solduri inguste si fese bombate, cu……… la cit de mult se intind puncte-punctele astea, e mai bine sa ne oprim aici cu descrierea.

Tot Fat-Frumos este si el, ghidul istet si descurcaret, care stie totul si te poate scoate din orice bucluc. Si tot la categoria Fat-Frumos se inscrie si tipul de la masa de vis-à-vis, care iti arunca ocheade de cind a intrat, care pare ca a servit drept model pentru propriu-i costum Armani, care danseaza ca Travolta in perioada „Saturday Night Fever, care imprastie bani cu nonsalanta si care ti-a trimis un Dom Pérignon la masa cu un biletel de genul: „Un mic semn de multumire pentru faptul ca existati. Ce sa mai lungim vorba, e plina vacanta de Feti-Frumosi, rasar de dupa orice colt si, vrind-nevrind, te uiti la cel de linga tine, faci comparatia si… (nici nu stiu daca merita toate trei punctuletele).

Calmante

Nu-i nimic in neregula cu tine! Linisteste-te, nu e nevoie sa dai fuga la psihiatru, nu trebuie sa intri pe o cura de comprimate cu magneziu, nu trebuie sa faci nimic extraordinar. Tot ceea ce ti se intimpla e perfect normal, li s-a intimplat si o sa li se mai intimple si altora: ti s-a ivit prilejul (si, poate, si pofta) pentru ceea ce se cheama sex de ocazie.

Esti odihnita, relaxata, plina de energie si ai chef de experiente noi. Tot concediul, toata aceasta evadare anuala din cotidian, nu e nimic altceva decit o incercare aproape disperata de a sparge mo­notonia, de a incerca si altceva, alte senzatii decit cele cu care deja te-ai obisnuit. Si ce senzatii pot fi mai puternice decit cele sexuale?

Pina la urma, nici nu e neaparat nevoie sa fie vara si vacanta ca sa treci prin asa ceva. Ocazii pentru aventuri de o noapte apar mult mai des decit si-ar imagina predicatorii fidelitatii absolute si vesnice intr-o lume in care loialitatea este ultimul lucru pe care poti conta. Colegii de serviciu, vecinii, prietenii vechi de o viata, toti se pot transforma in tot atitea tentatii. Atita doar ca acest lucru se intimpla mult mai rar decit isi imagineaza scenaristii de filme erotice, din motivul simplu numit comoditate. Pur si simplu, orice relatie (de colegialitate, de prietenie etc.) deja stabilita si functionala s-ar complica ingrozi­tor daca in ecuatie ar aparea si factorul sex. Si parca e pacat sa pierzi un bun prieten pentru o aventura de-o noapte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle