Semnele dupa care poti recunoaste un prieten adevarat

Toti ne dorim prieteni adevarati - ne fac viata mai frumoasa si mai usoara si avem parte de un sprijin in momentele grele si un partener de distractie, in cele bune.

Semnele dupa care poti recunoaste un prieten adevarat

Citeste in continuare pentru a afla care sunt semnele dupa care poti recunoaste un prieten adevarat.

1. Te consoleaza

Nimic nu iti arata mai mult ca o persoana tine la tine decat faptul ca este mereu acolo pentru tine, mai ales in momentele proaste, si ca te consoleaza. Stii ca este un prieten adevarat daca te sustine si te alina atunci cand suferi, indiferent de motiv.

2. Vrea ce este mai bun pentru tine

Stii cu siguranta ca un prieten este autentic atunci cand vrea doar ce este mai bine pentru tine si te ajuta sa iti dai seama ce ar trebui sa faci. Pana la urma, tot ce isi doreste este sa te vada fericita.

3. Vrea sa fii fericita

Te asculta fara sa te judece pentru ca pur si simplu iti doreste binele. Un prieten adevarat vrea ca tu sa ai incredere in tine si sa faci cu placere tot ceea ce faci, pentru ca aceste lucruri iti aduc fericirea.

4. Ii pasa de tine

Unui prieten adevarat ii pasa de tine si de fericirea ta. Ii pasa atunci cand te afli intr-o stare proasta si ai nevoie sa vorbesti cu cineva si ii pasa atunci cand ai nevoie de putin ajutor ca sa treci peste niste momente mai grele.

5. Te protejeaza

Un prieten adevarat iti apara intotdeauna spatele. Te va proteja pentru ca nu vrea sa ajungi sa fii ranita. Alti oameni ne pot rani, chiar neintentionat, insa un prieten autentic va fi intotdeauna de partea ta.

6. Iti sustine deciziile

Chiar daca ar putea sa nu fie neaparat de acord cu ele, iti va sustine intotdeauana deciziile. Iar acest lucru se intampla pentru ca intelege foarte bine ca oamenii sunt diferiti, chiar daca sunt prieteni, iar opiniile si perspectivele lor pot sa difere.

7. Iti da sfaturi

Un prieten adevarat va fi langa tine sa iti dea sfaturi si sa te ajute sa depasesti orice fel de situatii sau probleme. Te va asculta intotdeauna si te va ajuta sa ajungi la o solutie.

8. Iti spune adevarul

Un prieten adevarat iti va spune intotdeauna adevarul, indiferent de cat de greu ar fi acesta de acceptat. Acest lucru se intampla pentru ca stie ca este mai bine sa fie sincer decat sa minta o persoana la care tine.

9. Isi face timp pentru tine

Un prieten real isi face intotdeauna timp pentru tine pentru ca intelege ca orice prietenie are nevoie de efort pentru a se dezvolta.

10. Te include si pe tine in ceea ce face

Un prieten adevarat te va face sa simti ca faci parte din orice situatie si nu te va exclude, chiar si atunci cand va certati (temporar, bineinteles).

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle