Interviu exclusiv cu Scarlett Johansson a.k.a. Black Widow din filmul Avengers!

O intreaga gasca de supereroi isi dau intâlnire in „Avengers: Age of Ultron”, iar Scarlett Johansson intregeste o distributie de zile mari din care mai fac parte Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Don Cheadle, Paul Bettany, Idris Elba, Samuel L. Jackson si multi altii.

Interviu exclusiv cu Scarlett Johansson a.k.a. Black Widow din filmul Avengers!

Fie ca esti sau nu un fan al peliculelor si povestilor Marvel, sigur ai auzit de „The Avengers”, cei care, de data aceasta, sunt nevoiti sa apere omenirea de Ultron, o forta uriasa si amenintatoare. Si probabil ca ai vazut-o deja pe Scarlett Johansson in rolul Natasha Romanoff sau Black Widow, un personaj care a luat nastere in benzi desenate in 1964 si care a fost intruchipat deja de trei ori de actrita, in Iron Man, The Avengers si Captain America: The Winter Soldier. Acum, Johansson isi reia rolul si are o multime de lucruri de spus despre el, dar si despre profunzimile povestilor cu supereroi, acest gen de filme atat de gustate de public, derivate din benzi desenate, care abia acum incep sa prinda teren si la noi.

ELLE: Care e scopul tau atunci cand joci in cea mai mare productie cu supereroi din toate timpurile?
Scarlett Johansson: Ca actrita care a jucat acest personaj in mai multe pelicule, trebuie sa pastrez o coerenta si sa ii imprim o evolutie fireasca. Vrei sa simti ca personajul creste, nu ca ramane la fel. Pentru regizorul Joss Whedon provocarea a fost sa surprinda publicul cu actiunea, cu povestea sau chiar cu instrumentele pe care le folosim noi. Dar pentru mine e important sa dau consistenta personajului astfel incat oamenii sa poata empatiza cu el si sa le dau de gandit.

ELLE: Cum este sa mentii un personaj de-a lungul mai multor filme, avand de-a face cu echipe diferite?
S.J.: E treaba mea sa o aduc pe Natasha pe set in fiecare zi si sa ma asigur ca deciziile pe care le luam sunt adecvate personajului. Dar de la prima intalnire cu regizorul am putut vorbi despre trecutul intunecat al Natashei si am vrut sa ma asigur ca va ramane intr-o zona gri, in care lucrurile sunt incerte. Ce e interesant la personajul meu e ca nu este unul drept, onest.

ELLE: Sunt The Avengers, pentru personajul tau, un fel de familie-surogat?
S.J.: Nu cred ca Natasha are vreun simt al familiei. Dar cu siguranta ca relatia ei cu Nick Fury e cea mai familiara (Samuel L. Jackson). Ea stie doar ca face parte dintre Avengers si ca locul ei e acolo unde este jobul ei. Daca ar fi vorba despre familie, asta ar insemna sa aiba o inima, iar Natasha nu are aceasta optiune acum.

ELLE: Ce ne poti spune despre relatia Natashei cu Banner (Mark Ruffalo) in acest film?
S.J.: Chiar ma intrebam, impreuna cu Mark, de ce sunt personajele noastre atat de legate. Ambele au o parte monstruoasa. Cu siguranta ca au istorii pe care nu vor sa le discute pentru ca sunt atat de dureroase. Intr-un fel, este ca si cum munca lor le-ar fi cerut sa devina inumani. Sunt in joc de multa vreme, amandoi cauta o modalitate sa iasa de acolo si o sansa sa fie normali. Cred ca fiecare recunoaste asta la celalalt, iar filmul exploreaza aceasta legatura.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle