Sa iubesti e cool!

Sint frumosi, tineri, talentati si indragostiti. Trei cupluri surprinzatoa­re ne povestesc despre prima lor intilnire, despre fluturasii din stomac si despre cum arata pentru ei o seara perfecta!

Madalina si Ionut Staicu
Ionut Staicu a ajuns fotograf incercind sa scape de armata. Atunci, in viata lui a aparut un pictor care i-a aratat ce inseamna fotografia. Astazi semneaza editoriale in reviste glossy, printre care si ELLE, si lucreaza la campanii de publicitate si de constientizare sociala. Nu de mult timp, in viata lui a aparut Madalina, care i-a aratat ce inseamna iubirea. Ionut si Madalina sint acum de nedes­partit. Cind i-am rugat sa imi raspunda la acest interviu, au refuzat sa imi dea raspunsuri separate. In incurcatura i-au pus si intrebarile de genul „Cum ati defini iubirea moderna?”. Nu si-au pus niciodata problema intr-un mod atit de filosofic. Ei se iubesc pur si simplu.

ELLE: Nume, virsta, ocupatie:
Ionut Staicu, 36 de ani, fotograf.
Madalina Staicu, 20 ani, model, consultant PR.
ELLE: Unde, cind, cum v-ati cunoscut?
Ne-am cunoscut la sediul agentiei Yes Models, in 2004. Mada tocmai semna contractul cu cei de acolo, iar eu i-am facut primul test foto.
ELLE: Prima intilnire a fost…
Prima intilnire a fost pe 7 ianuarie 2007, de ziua de nume a amindurora (pe Madalina o cheama si Ioana). Ea m-a invitat in oras.
ELLE: Cum v-ati dat seama ca va iubiti?
Fluturasi in stomac?! (rid)
ELLE: Cum va petreceti timpul liber impreuna?
Ne uitam la un film bun, gatim ceva impreuna.
ELLE: Cum arata o seara perfecta?
Vizionind The Promise (deja l-am vazut de cinci ori); bem un vin bun… 
ELLE: Cit tine o cearta si de la ce pleaca ea?
Pleaca de la lucruri nesemnificative si ne trece repede.
ELLE: Aveti reguli cind lucrati impreuna?
Am lucrat impreuna pentru multe reviste, cata­loage si diverse evenimente. Singura regula e sa ne purtam profesional in astfel de situatii.
ELLE: Visul vostru impreuna e…
Sa ne casatorim in Las Vegas!

Andreea Diaconu si Andrei Mahu
Ea a aparut in Vogue, ELLE si in show-urile celor mai rivniti designeri; el a facut podium si campanii publicitare pentru Hermès, Jil Sander, Comme des Garçons si Costume National. Sint frumosi, tineri, isteti si… foarte ocupati! Nici n-am reusit sa ii prind impreuna pentru acest mini- interviu. Andreea e ocupata pina peste cap cu prezentarile de la Saptamina Modei la Paris, iar Andrei a lasat modeling-ul in plan secund, ocupindu-se acum de managementul restaurantului moo moo, pe care l-a deschis impreuna cu Andreea si o buna prietena de-a lor.

ELLE: Nume, virsta, ocupatie:
Andrei Mahu, 25 de ani, model.
Andreea Diaconu, 18 ani, eleva, model.
ELLE: Unde, cind, cum v-ati cunoscut?
El: Ne-am cunoscut in urma cu aproximativ patru ani, la Iasi, la un eveniment de moda.
Ea: Ne-am cunoscut in drum spre Botosani, de fapt.
ELLE: Prima intilnire a fost…
El: …in fata liceului Andreei si a fost foarte scurta, insa plina de incarcatura emotionala.
Ea: Am stat o pauza impreuna, deci 10 minute. Scurt, cuprinzator si putin ciudat. Insa faptul ca sintem inca impreuna demonstreaza ca a fost un loc bun pentru o prima intilnire.
ELLE: Cum v-ati dat seama ca va iubiti?
Ea: Exista raspuns la aceasta intrebare?
El: Nu cred in reguli care prevestesc ca esti indragostit. Simti pur si simplu.
ELLE: Cum va petreceti timpul liber impreuna?
El: Ne uitam la Friends, ne dam cu rolele, calatorim, facem escapade nebune cu masina.
Ea: Da, dam ture prin oras… judet si citeodata ajungem si la granita. Iar cind ne uitam la Friends, eu maninc inghetata, iar Andrei pop-corn.
ELLE: Cum comunicati cind sinteti la distanta?
Ea: Scrisorile sint romantice, dar Skype, Blackberry & co sint viitorul.
El: Plus telefon si mesaje. Practic: oricum, ori­cind, de oriunde.
ELLE: Cit tine o cearta si de la ce pleaca ea?
Ea: Pleaca de la mine si tine cit vrea Andrei.
El: Certurile exista atunci cind sintem departe unul de celalalt si de cele mai multe ori motivul este tocmai faptul ca sintem departe unul de celalalt. De obicei, calatorim impreuna si atunci nu exista certuri. Oricum, ne spunem noapte buna in fiecare seara.
ELLE: Cum arata pentru voi o seara perfecta?
Ea: Sint tentata sa spun „Andrei sa doarma si eu sa ma uit cu fetele la film”. Pentru ca e o fire romantica, Andrei are mult mai multa rabdare pentru a aranja „o seara perfecta” in genul cli­seelor americane, dar pentru noi o seara e mereu perfecta atunci cind ne uitam la Friends, oricit de obositi am fi.
ELLE: Visul vostru impreuna e…
El: Visul nostru e visul nostru.
Ea: Da, e prea personal.
ELLE: Lucrati la ceva impreuna? Care sint regulile peste care nu treceti cind lucrati impreuna?
El: Avem citeva proiecte impreuna, insa putem sa vorbim doar de moo moo, cel mai cool bistro din Bucuresti. Mincare naturala, ecolo­gica, preparata fusion, insa si chestii down to earth. E locul unde, in curind, se va gasi cel mai cool breakfast din Bucuresti.
Ea: Reguli, ei bine, nu prea exista reguli intre noi.
ELLE: Cum ati defini iubirea moderna?
El: Nu vreau sa ma inscriu intr-o definitie cliseistica, insa iubirea nu prea are legatura cu modernul. Azi iubirea vinde; e un artificiu de marketing. Iubirea ar trebui sa fie totul, iar restul doar ceva in plus.
Ea: Iubirea moderna este probabil la fel pentru toti, doar ca perceptia asupra ei se schimba de-a lungul timpului, pas­trindu-si totusi acelasi fond, care este la fel de bine inradaci­nat in noi, precum mirosul din casa bunicii care iti aduce aminte de copilarie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle