(P) S-a deschis The Brewery!

Ce este The Brewery te intrebi? Nu iti face griji, iti raspundem noi. Echipa ELLE a fost acolo, atat la evenimentul de deschidere, cat si in interes profesional, pentru realizarea unor editoriale. Pe acestea le poti admira in cel mai nou numar al revistei!

(P) S-a deschis The Brewery!

The Brewery reprezinta un nou concept in Romania, si anume un complex foto care cuprinde doua studiouri complet echipate, disponibile spre inchiriere. Unul dintre studiouri este inundat in lumina naturala, care patrunde prin feresterele mari si inalte, iar celelalt are pereti gri si este perfect pentru poze de produs sau obiecte de mici dimensiuni.

Fiecare dintre camere este foarte spatioasa, si trebuie sa recunoastem ca a fost foarte placut sa lucram acolo, pentru ca nu lipseste nimic! Complexul dispunde si de o zona speciala pentru make-up, de o garderoba si bineinteles, de un sistem de sunet, pentru crearea atmosferei perfecte.

Acum, ca s-a deschis The Brewery, exista un loc si in Bucuresti, asemanator cu cele de peste hotare (din care a fost inspirat) in care fotograful, echipa si clientul sa poata obtine o experienta cu adevarat profesionala.

Iar cu ocazia evenimentului de deschidere, incaperile de la The Brewery au gazduit si o expozitie foto cu imagini din primele shooting-uri realizare acolo. Fotografiile expuse au fost realizate de: Dan Beleiu, Andreea Macri, Andrei Runcanu, Barna Nemethi, Cornel Brad, Cornel Lazia, Felicia Simion, Lehel Kelemen, Nicolae Burca si Oltin Dogaru.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle