Ringier a achizitionat Imobiliare.ro, liderul portalurilor imobiliare din România

Ringier, unul dintre cele mai mari grupuri media internaționale care operează în România, a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Imobiliare.ro, cel mai mare portal de imobiliare din țară. Achiziția va diversifica și întări portofoliul digital deținut de Ringier în România.

Ringier a achizitionat Imobiliare.ro, liderul portalurilor imobiliare din România

Imobiliare.ro gestionează un număr total de peste 103.000 de anunțuri, ceea ce-l face liderul incontestabil al pieței imobiliare online românești. Achiziția Imobiliare.ro de către Ringier România este parte a procesului de implementare a strategiei globale Ringier de extindere treptată a business-ului digital. Prezența Imobiliare.ro în portofoliul Ringier România va genera sinergii cu celelalte activități desfășurate în țara noastră, contribuind astfel la dezvoltarea lor.

În vederea achiziționării Imobiliare.ro Ringier România a cumpărat de la foștii proprietari 87% din acțiunile Realmedia Network S.A. – Broadhurst Investments Limited, Kurt Götz și managementul Imobiliare.ro. Actuala echipă de management Imobiliare.ro deține în continuare un pachet minoritar de acțiuni și va continua să-și desfășoare activitatea în cadrul companiei.

Marc Walder, CEO Ringier AG, despre tranzacție: „Achiziția Imobiliare.ro este un pas înainte în demersul nostru sistematic de a transforma și digitaliza afacerea noastră în toate piețele pe care le servim, inclusiv în Europa de Est. Mulțumită acestei tranzacții, Ringier deține acum atât portalul numărul 1 în recrutarea online din România cât și cel mai mare portal de imobiliare din țară'

Tranzacția devine operațională începand de astăzi, 31 martie 2016. Adrian Mihail Erimescu, actualul Director Executiv Imobiliare.ro, devine noul CEO al companiei: „Sunt foarte bucuros că Imobiliare.ro, proiect online demarat în urmă cu 16 ani în Timișoara, face parte acum din unul dintre cele mai mari grupuri media din Europa. Această tranzacție ne va permite să beneficiem de know how de ultimă oră precum și de sinergiile naționale și globale din cadrul Grupului Ringier. De asemenea, sunt convins că tranzacția ne va ajuta să furnizăm utilizatorilor noștri servicii mai bune și să transformăm Imobiliare.ro într-un portal imobiliar de clasă internațională'

Grupul Ringier este prezent în România din anul 1992. Astăzi, Ringier România are peste 400 de angajați și este unul dintre cei mai mari publisheri internaționali din țară. Ringier România operează peste 30 de produse print și online, precum tabloidul Libertatea sau ediția românească ELLE, cea mai bine vândută revistă de modă din lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle