Recomandare de weekend: Satul Prunilor pe un Deal Frumos

E aproape o minune sa gasesti la 90 de minute de Bucuresti un loc la poalele muntilor, izolat, imprevizibil, care sa asigure calitate, intimitate, priveliste frumoasa, mancare buna.

Recomandare de weekend: Satul Prunilor pe un Deal Frumos

Iar daca exista, ea va fi identificata si cotropita repede de bucurestenii  cu GPS care fac gratare interminabile ascultand Fuego la maxim.

Si totusi ea, minunea, exista: tocmai am gasit o locatie care are sanse mari sa reziste macelului.  Asta si pentru ca e un proiect al lui Nick Ratiu si dezvoltat de unul din oamenii cu o contributie importanta in cresterea brandului Radio Guerrilla, Calin Husar. Dar si pentru ca nu e pe Valea Prahovei.

Locul se numeste Satul Prunilor, se afla pe drumul Targoviste – Sinaia, langa Pietrosita. Din soseaua principala se urca la stanga 3-4 km,  catre satul Dealul Frumos, iar pe culmea dealului faceti din nou la stanga 500 m. Sunt indicatoare,  e relativ  simplu de ajuns.

Proiectul de arhitectura este de inspiratie locala si consta in 7 vile identice fiecare cu cate 3 dormitoare (fiecare cu baia lui), living room super spatios  si open kitchen, terasa cu masa, scaune si gratar, wi-fi, TV. Cladirile sunt la distante decente unele de altele incat sa nu fiti deranjati de ceilalti. Intr-o cladire separata este amenajat un restaurant spatios,  aprovizionat, pe cat posibil, cu produse locale din satele vecine. Meniul este traditional, gatit dupa principiile bucatariei slow food.  De asemenea,  toti cei care lucreaza aici sunt ori din  Dealul Frumos ori din Pietrosita.

> Galeria foto completa si continuarea pe RomaniaByHeart.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism