Primii artiști confirmați la Summer Well 2020

Summer Well anunță primele trei nume importante care vor urca pe scenă în 2020: Of Monsters and Men, Tom Walker și Nothing But Thieves.

Primii artiști confirmați la Summer Well 2020

Summer Well este primul dintre festivalurile importante din România care ajunge la ediția a 10-a în 2020 și sărbătorește un deceniu de veri mai bune și distracție pentru cei care ascultă muzică alternativă și trăiesc inspirați de repere culturale moderne – pe scurt, un deceniu de coolness la Domeniul Știrbey din Buftea în intervalul 7-9 august 2020.

Festivalul va debuta vineri, 7 august 2020, cu deja faimosul Night Picnic, care în acest an va fi extins și va include mai multe surprize. În cadrul Night Picnic, Orchestra Simfonică din București interpretează, într-o manieră clasică, cele mai cunoscute piese ale artiștilor care vor urca pe scenă în cele două zile de festival.

Pentru zilele de festival de 8 și 9 august 2020 primele nume mari ale scenei muzicale internaționale care urcă pe scena distracției sunt Of Monsters and Men, Tom Walker și Nothing But Thieves.

Of Monsters and Men, care vin în România pentru prima dată la Summer Well, au devenit celebri atunci când au lansat piesa Little Talks și în prezent se află în plin turneu de promovare al celui mai nou album, Fever Dream, lansat anul acesta.

Iubitorii de muzică bună au șansa să îl asculte pentru prima dată în România și pe artistul britanic Tom Walker al cărui nume este asociat cu succesul uriaș al piesei Leave a Light On. Albumul său de debut, What a Time to Be Alive, a ajuns pe locul întâi al topurilor din UK și din lume în general.

Pe scenaă distracției la Summer Well vor urca din nou și Nothing But Thieves, printre cei mai importanți exponenți ai rock-ului alternativ britanic. În intervalul de timp scurs de la prezența lor pe scenă Summer Well în 2017, britanicii de la Nothing But Thieves au lansat un album, un EP nou și au avut un turneu alături de Muse. În prezent lucrează la un nou album, care va fi lansat în primăvara 2020, așa că fanii vor putea asculta la Summer Well și muzică nouă Nothing But Thieves.

Summer Well este deja recunoscut pentru pasiunea de a cultiva genuri de muzică pe care nu le auzi la alte festivaluri. În acest an, tema festivalului este „Generations” – toți cei care au fost și sunt influențați de spiritul artistic și neconvențional al festivalului sunt chemați să se adune din nou.

Summer Well vă așteaptă la o ediție aniversară cu totul specială în 2020 cu trei zile de festival cu un line-up compus din nume mari ale scenei muzicale internaționale, completat de experiențe originale, proiecte artistice memorabile realizate special pentru festival care vor transformaă atmosfera festivalului într-o vacanță de neuitat.

Prețul unui abonament este de 215 lei + taxe și poate fi cumpărat de pe www.summerwell.ro și www.easytickets.ro.

Summer Well este un festival Orange aflat la a 10-a ediție, care are loc la Buftea, la 15 km de București. Palatul Știrbey și parcul secular care îl înconjoară sunt casa festivalului Summer Well încă de la prima ediție, în 2011 și au definit aerul boem al festivalului. Spațiul are deschidere la lacul Buftea, dar și un lac interior și cuprinde obiective turistice precum Palatul Știrbey (monument istoric, 1864), Turnul de apă și Capela Știrbey (sfârșitul sec XIX). În 2020, Domeniul Știrbey va trece prin transformări importante și va deveni un spațiu și mai potrivit pentru un festival care crește de la an la an.

Citește și:
#ELLEInterviu: Black Honey, trupa cool pe care am descoperit-o la Summer Well (VIDEO)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle