Premiul cititoarelor ELLE 2009: „Invingatorul este intotdeauna singur” de Paulo Coelho

Premiul cititoarelor ELLE 2009: „Invingatorul este intotdeauna singur” de Paulo Coelho

Concursul pentru desemnarea Premiului de Carte ELLE pentru aparitiile editoriale ale anului trecut s-a incheiat. In competitie au intrat 12 titluri, selectate de-a lungul anului trecut, cite unul pentru fiecare luna. Ne bucura foarte mult interesul de care ati dat dovada si iata ca a venit timpul sa va anuntam numele cistigatorului. Este vorba despre cea mai recent lansata carte a scriitorului brazilian Paulo Coelho, Invingatorul este intotdeauna singur. In cazul de fata, este clar ca invingatorul nostru nu e singur, ci se bucura de pretuirea cititorilor romani.

La rindul sau, Coelho are o slabiciune aparte pentru tara noastra, pe care a vizitat-o in citeva rinduri si care joaca un rol important in romanul sau Vrajitoarea din Portobello, publicat in 2007. De altfel, acum un an si jumatate, cind am realizat la Frankfurt un interviu cu Coelho, acesta mi-a marturisit ca isi doreste foarte mult sa revina in Romania si spera s-o faca intr-un viitor cit mai apropiat (puteti citi articolul realizat atunci, in sectiunea de people a site-ului nostru). Vestea cistigarii acestui premiu l-a bucurat pe celebrul scriitor, care v-a trimis urmatorul mesaj:

Agradecer meus leitores e leitoras rumenos por todo o apoio que tem me dado ao longo destes anos. Por outro lado, voces sabem que a Rumania para mim é como se fosse um segundo lar, e espero voltar ao país em breve.

Com muito amor,
Paulo Coelho

Le multumesc cititorilor si cititoarelor mele din Romania pentru tot sprijinul pe care mi l-au oferit de-a lungul acestor ani. Mai mult decat atat, voi stiti ca Romania este pentru mine ca un al doilea camin si sper sa ma intorc curand in aceasta tara.

Cu multa dragoste,
Paulo Coelho

Speram si noi ca Paulo sa revina in Romania si, daca programul ii va permite, sint sigura ca nu ne va refuza invitatia de a participa la una dintre intilnirile Clubului de Carte ELLE (unde va amintesc ca sinteti asteptate sa va inscrieti on-line).

de Mihaela Frank
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle