Povestea de dragoste dintre David și Victoria Beckham: cum au reușit să treacă peste scandaluri și să își păstreze relația mai mult de 20 de ani

David și Victoria Beckham au fost în anii 90, și sunt și acum, unul dintre cuplurile iconice din showbiz.

Povestea de dragoste dintre David și Victoria Beckham: cum au reușit să treacă peste scandaluri și să își păstreze relația mai mult de 20 de ani

Între David și Victoria Beckham a fost dragoste la prima vedere, după cum au recunoscut chiar și ei înșiși.

Prima oară când s-au observat (în 1997) a fost după un meci al echipei la care juca David în acea vreme, Manchester United, în lounge-ul echipei în care se afla, prin coincidență, și Victoria (Adams, la acel moment) împreună cu trupa din care făcea parte, Spice Girls.

David Beckham nu devenise încă cunoscut, Victoria fiind mai celebră decât el pe atunci, însă asta nu l-a oprit pe fotbalist să îi ceară numărul de telefon, pe care cântăreața i l-a scris pe un bilet de avion Londra – Manchester.

Amândoi se știau de dinainte, însă nu mai avuseseră niciun contact până atunci. De fapt, se pare că David îi spusese unui coechipier de-al său (care i-a devenit cavaler de onoare la nuntă) că își dorește să o ceară de soție pe Victoria, când se uitau la un videoclip Spice Girls.

Victoria & David Beckham on holiday in Paris, 1998.

A post shared by @ reckless_cult on


A sunat-o a doua zi după ce i-a cerut numărul și și-au început relația imediat. În 1999, la doar doi ani după ce s-au cunoscut, s-a născut primul lor fiu, Brooklyn, iar în același an au avut o nuntă de poveste, la un castel din Irlanda.

Carierele lor au evoluat o data cu ei și cu relația lor. În 2000, Spice Girls s-au destrămat, iar în 2001 Victoria a încercat să își continue cariera de cântăreață pe cont propriu. Cu toate acestea, la doar scurt timp, a decis să se concentreze pe modă și pe viața de familie. David, în schimb, a ajuns din ce în ce mai celebru și mai de succes, obținând postul de căpitan al echipei Angliei și apoi mutându-se la Real Madrid. În 2002 s-a născut cel de-al doilea fiu al cuplului, Romeo.

Dar problemele au apărut atunci când David Beckham se afla în Madrid. A fost fotografiat cu asistenta sa, Rebecca Loos, la un club din capitala Spaniei și zvonurile despre infidelități au început să răsară. David a negat că ar fi existat vreo problemă în căsnicia sa cu Victoria sau că ar fi avut vreo aventură. De aici, însă, tot mai multe zvonuri și scandaluri au răsărit, pentru că o serie de femei au declarat că David ar fi înșelat-o pe Victoria cu ele, printre care și dădaca copiilor.

David și Victoria au rămas însă uniți, negând toate zvonurile și apelând la avocați, invocând faptul că toate acele femei își doreau doar atenție și câștiguri financiare.

În 2005 s-a născut cel de-al treilea fiu al lor, Cruz Beckham. În 2007, întreaga familie s-a mutat în Los Angeles, într-o vilă în valoare de 22 de milioane de dolari.

Într-un interviu din 2007, pentru revista W, Victoria a declarat, cu soțul ei alături, ținându-se de mână: „David și cu mine am trecut prin tot împreună. Nimeni nu a spus despre căsnicie că va fi ușoară. Dar adevărul este că am ieșit din tot ceea ce ni s-a întâmplat mai fericiți și mai puternici. Ne este mai bine acum decât ne era când ne-am căsătorit. După toți acești ani, putem să ne întoarcem acasă și să râdem împreună.'

Între timp, cariera Victoriei în modă a început să înflorească. În 2008 și-a deschis propriul brand acasă, în Anglia, și în 2011 a câștigat premiul „Brandul Anului' la British Fashion Awards.
Fiica lor, Harper, s-a născut în 2011 și a devenit vedeta familiei. David s-a retras din fotbal în 2013, însă a rămas focusat pe celelalte afaceri ale sale, printre care și un brand de skincare numit House 99, după anul în care s-a căsătorit cu Victoria.

Anul trecut, David a declarat pentru BBC Radio 4: „Bineinteles că faci greșeli și știm cu toții despre căsnicie că este foarte grea în anumire momente. Este despre a depune efort împreună. Am trecut prin momente foarte dificile. Dar ne cunoaștem unul pe altul mai bine decât oricine. Și vorbim.'

Citeste si:
David Beckham raspunde controversei care a aparut dupa ce si-a pupat fetita pe gura

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle