Povestea copilului de 6 ani care și-a salvat sora cea mică și acum este lăudat de supereroii din filme

Anne Hathaway și Marc Ruffalo i-au scris mesaje de încurajare unui băiețel care a salvat-o pe sora sa mai mică de furia unui câine.

Povestea copilului de 6 ani care și-a salvat sora cea mică și acum este lăudat de supereroii din filme

Bridger Walker, un băiețel de numai șase ani din Wyoming, a fost recunoscut ca un erou după ce a intervenit pentru a o salva pe sora mai mică din calea unui câine violent. Câinele l-a mușcat atât de cap, cât și de față, dar Bridger a reușit să o prindă pe sora sa de mână și să o îndepărteze. Despre această poveste am aflat din postarea de pe Instagram a mătușii lor, Nicole Walker.

Mătușa lui a rugat oamenii să distribuie postarea, pentru ca tot mai multă lume să afle de fapta vitejească a nepoțelului ei, iar mai mulți actori celebri i-au trimis apoi mesaje de încurajare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

După ce Anne Hathaway a preluat imaginea, Mark Ruffalo, care joacă rolul lui Hulk în seria The Avengers, a comentat: „Dragă Bridger, tocmai am citit ce s-a întâmplat cu tine și vreau să îţi spun că oamenii care îşi pun viaţa în pericol pentru alte fiinţe sunt cei mai eroici şi mai atenţi oameni. Îți respect și admir sincer curajul și inima ta. Curajul real este să știi ce este bine să faci și să faci asta chiar și atunci când s-ar putea să te rănească cumva”.

 

View this post on Instagram

 

Get better soon, Bridger. 💛 #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Băiețelul a primit chiar și un apel video din partea actorului Chris Evans, cunoscut pentru rolul Captain America.

 

View this post on Instagram

 

There are no words. We are so, so thankful.

A post shared by Nikki Walker (@nicolenoelwalker) on

Imaginile cu fața desfigurată a lui Bridger sunt înfiorătoare, iar mătușa lui a spus că acesta a avut nevoie de 90 de copci, dar că acum rănile arată mult mai bine și că se bucură foarte mult atunci când află despre toate aceste comentarii. „De asemenea, aș dori să menționez aici că stăpânii câinelui sunt oameni grozavi, care au fost foarte amabili cu Bridger și familia lui. Nu avem deloc resentimente față de ei și nici faţă de câini. Dacă s-a schimbat ceva după această întâmplare, a fost ca familiile noastre să se iubească mai mult”, a mai spus Nicole Walker.

Citește și:
Ivanka Trump a încălcat o regulă etică a Guvernului american pozând cu o…. conservă de fasole

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle