Pentru ce bat inimile?

Despre sărut, și povești de dragoste, la modul general, au curs râuri de cerneală. Unele cercetări au arătat beneficiile sărutului, de la intimitate, apropriere, și până la stimularea tensiunii arteriale, creșterea ritmului cardiac sau chiar… pierderea în greutate!

Pentru ce bat inimile?

Iar dacă un simplu sărut aduce atât de multe beneficii, ce reacții se declanșează în corpul nostru atunci când ni se face o surpriză plăcută, când trăim o mare bucurie, când ne sărbătorim ziua de naștere, când ne îndrăgostim sau, pur și simplu, când suntem martorii unei întâmplări frumoase?

Cu un job zilnic care presupune livrarea de… fericire, cei de la Floria, împreună cu Fitbit, au demarat o campanie cu un îndemn simplu: Monitorizează ceea ce contează!

#colecționeazămomente

Pe scurt, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de flori din România, Floria, împreună cu Fitbit, lider în domeniul dispozitivelor purtabile pentru măsurarea activităților sportive, au pornit un experiment: să vadă care sunt flucuațiile inimii atunci când o femeie primește un buchet de flori.

Pornind de la acest principiu, s-a conturat provocarea: dintre toate activitățile de peste zi, care sunt cele care contează cu adevărat?

Așadar, proiectul #colecționeazămomente nu este doar despre flori sau pasiune, ci despre a schimba monotonia vietii, fie și doar pentru câteva secunde și a vedea care sunt, de fapt, lucrurile care contează cu adevărat. Iar dispozitivele Fitbit pot fi un real ajutor în acest caz, urmărind activitatea fizică pe care o faci, de la numărul de pași, distanța parcursă sau caloriile consumate, la orele dormite și calitatea somnului tău, sau monitorizarea continuă a ritmului cardiac.

Și, pentru a motiva oamenii să descopere momentele care contează cu adevărat, campania oferă și premii pentru cei mai norocoși. Regula de participare este simplă: sunt înscriși în mod automat toți cei care cumpără plante și flori din Florăriile Floria sau de pe www.floria.ro. Fiecare persoană înregistrată primește automat un discount pentru cumpărături ulterioare și șansa de a câștiga un premiu săptămânal, brățări inteligente Fitbit Flex 2, sau marele premiu:.Fitbit Alta HR Limited Edition, pentru ea sau pentru el.

Concursul se desfășoară până în data de 6 Noiembrie.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle