(P) NORDIS MAMAIA✶✶✶✶✶ Acasă la malul mării

Anul acesta, poate mai mult ca oricând, am simțit toți nevoia unei pauze, unei vacanțe departe de orice. Cum ar fi dacă ți-ai îngădui această vacanță în propria ta cameră de hotel sau în casa ta de vacanță la malul mării?

(P) NORDIS MAMAIA✶✶✶✶✶ Acasă la malul mării

Tot mai mulți români au început să încline, în ultimii ani, către investiții inteligente și care să le ofere confort pe termen lung, iar în domeniul imobiliar a devenit deja un trend cumpărarea unei case de vacanță pe litoral. Sună ca un vis pentru cei mai mulți, dar este o realitate pentru o categorie crescândă de oameni dispuși să investească în propria experiență de relaxare și pentru care luxul nu constă doar într-o locuință șic, ci și într-o întreagă gamă de servicii premium care să le ofere timp și liniște. Iar anul acesta, începând din martie, din perioada de izolare, românii au început să caute apartamente și locuințe spațioase, cu lumină din belșug și cu terase largi.

Tot circumstanțele acestui an atipic ne-au convins că ne dorim să ne petrecem vacanțele pe litoralul românesc, iar un studiu realizat de Nordis, un grup de firme cu capital românesc cu experiență de peste 12 ani pe piața de la noi, a arătat că 17% dintre respondenți sunt interesați să-și cumpere o casă de vacanță, iar 65% dintre ei ar prefera ca refugiul lor de vis să se afle la malul mării.

Aceasta a fost și ideea de la care a pornit conceptul Nordis Mamaia✶✶✶✶✶, devenit acum cea mai importantă investiție din ultimii 30 de ani de pe litoralul românesc. Dincolo de caracteristicile despre care vei afla imediat, în primul rând trebuie să știi că acest ansamblu, proiect rezidențial și hotelier, este unul inovator, care aduce în domeniul imobiliar, dar poate aduce și în viața ta, o abordare nouă: o investiție într-o cameră de hotel care va genera venit pentru tine și pe care o poți folosi o săptămână pe an, sau într-un apartament pe care să-l folosești drept casa ta de vacanță sau pe tot parcursul anului. Iar când vine vorba despre o casă pe plajă, avantajele sunt nenumărate…

Luxul într-o formulă inovatoare

Ansamblul Nordis Mamaia✶✶✶✶✶ este unul care duce conceptul de lux la un alt nivel, traducându-l în realitate prin patru clădiri de câte 11 etaje, poziționate în Mamaia în apropierea zonei cluburilor, într-o zonă situată între mare și lacul Siutghiol. Două dintre aceste clădiri vor găzdui 730 de camere de hotel la cele mai înalte standarde, iar două – 670 de apartamente rezidențiale. Facilitățile pe care le oferă complexul, dar și standardele de amenajare îl fac diferit de oricare altă construcție de pe litoralul autohton, iar faptul că, în dezvoltarea ansamblului, construcția a fost ghidată de cei mai buni specialiști în domeniul hotelier și rezidențial se simte și se vede cu ochiul liber. În plus, atmosfera elegantă a fost gândită de o echipă de designeri cu experiență la nivel național și internațional.

Mai mult de a fi doar un ansamblu de lux, Nordis Mamaia✶✶✶✶✶ este un complex născut din grija față de mediul înconjurător, obținând pre-certificarea Green Homes, care atestă implementarea unor măsuri și soluții sustenabile. Iar plaja Nordis își propune să fie certificată Blue Flag, adică să obțină premiul internațional oferit de Foundation for Environmental Education locurilor care îndeplinesc cele mai stricte criterii de mediu și care promovează și educația în acest sens, deținut în acest moment doar de patru plaje din România.

Facilități și servicii premium

Dincolo de plăcerea de a deține o casă de vacanță sau de a investi într-o cameră de hotel la malul mării, într-un ansamblu ambițios și care își propune să redefinească luxul, Nordis Mamaia✶✶✶✶✶ vine cu multe alte facilități irezistibile. Cum ar fi, de exemplu, cel mai mare spa de pe litoralul românesc, care va cuprinde saune și piscine, sau plaja uriașă, de zece mii de metri pătrați, cu beach bars, snack bar și piscină pentru cei mici. Imaginează-ți doar cum arată relaxarea aici…

În plus, complexul îți oferă și nouă restaurante și cafenele care vor satisface gusturile cele mai gurmande, între care să alegi, un cinematograf VIP și o galerie comercială cu cele mai chic boutique-uri de lux. Și, desigur, spații de joacă pentru copii, clinică medicală cu servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă și stomatologie, și o sală de fitness în care să te menții în formă.
La toate acestea se adaugă și serviciile de valet parking, concierge, room service, curățenie și pază, astfel încât să îndepărtezi orice grijă și să îți petreci timpul aici în cel mai deplin confort. Asta îți poate oferi viitoare ta casă de vacanță…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle