(P) Mousse Sublime – prima colectie de torturi Sweet Concept

Mousse Sublime este prima colectie de torturi ce poarta semnatura atelierului de creatie dulciuri Sweet Concept. Colectia Mousse Sublime propune 7 torturi si mono portii create in atelierul Sweet Concept din ingrediente naturale de inalta calitate din care s-au obtinut cele mai sublime arome. Torturile si mono portiile colectiei contin mousse-uri si insertii delicioase de fructe, ciocolata, mascarpone, combinatii savuroase de arome, culori si texturi pentru cele mai fine gusturi.

Torturile colectiei Mousse Sublime pot indulci orice ocazie pe care doriti sa o celebrati cu delicii rafinate, toate din cele 7 propuneri ale atelierului Sweet Concept sunt surprinzatoare – Rose Caprise, Vert Fantaisie, Blanc Regal, Passion Framboise, Choco Luxure, Exotique Delice si Lamour Framboise.

Pentru evenimente speciale, torturile si mono portiile pot fi personalizate cu logo sau mesaj, pentru a deveni cel mai dulce cadou. Torturile Mousse Sublime, ca toate deliciile Sweet Concept, sunt intotdeauna proaspete fiind realizate doar la comanda.

Descopera combinatia preferata din colectia Mousse Sublime!

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle