(P) Descoperă promoțiile de BLACK FRIDAY!

Adaugă un strop de culoare de BLACK FRIDAY prin cele mai expresive colecții, disponibile cu 30% discount. Lasă-te purtată în lumea artistică a bijuteriilor cu email încărcate cu emoții frumoase!

(P) Descoperă promoțiile de BLACK FRIDAY!

Un amestec armonios de culori pastelate ce trezește simțurile, într-o imagine de vis cu flori,setul Bouquet of Dreams de la FREYWILLE este un design sensual ce exprimă „Savoir Vivre'!Răsuciri seducătoare de petale fine cu margini aurite stârnesc ispite dulci. Influența barocă din Bouquet of Dreams rezonează în unduirea fiecărei atingeri de pensulă; un design ce va încânta cu siguranță inimile romantice ale vremurilor noastre.

Brățară Regina din setul Bouquet of Dreams

Preț: 4.750 Lei

Preț special: 3.199 Lei

 

Inel Miss din setul Bouquet of Dreams

Preț: 1.510

Preț special: 1.057 Lei

 

 

 

 

Bijuteriile din setul GLORIOUS FIREBIRD  te poartă într-o lume imaginară, a poveștilor rusești înconjurate de o aură suprarealistă și plină de mister. Mistica pasăre de foc ocupă un rol esenţial în poveştile ruseşti, ea fiind un simbol pentru frumuseţe, sănătate, strălucire şi prosperitate.

Brățară Diva din setul Glorious Firebird

Preț:  3.790 Lei

Preț special: 2.635 Lei

 

Brățară Miss din setul Glorious Firebird

Preț:  3.120 Lei

Preț special: 2.184 Lei

 

 

 

 

Seturile de bijuterii Bouquet of Dreams și Glorious Firebird sunt disponibile acum cu -30% discount în campania BLACK FRIDAY, atât în locațiile FREYWILLE din București cât și în Online Boutique. 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle