(P) De este important să îți cumperi primul PC? 5 moduri prin care un computer îți simplifică viața

(P) De este important să îți cumperi primul PC? 5 moduri prin care un computer îți simplifică viața

Lumea în care trăim stă sub semnul tehnologiei, care este deja parte integrată din viața de zi cu zi. Cea mai bună decizie pe care o poți lua în acest context este să îți cumperi un PC. Dacă încă eziți, uite mai jos cinci motive pentru care merită să îți achiziționezi un computer:

1. Devii pregătit pentru perioada actuală, cea tehnologică. Dacă ești student, capabilitățile pe care le dezvolți cu ajutorul unui PC te ajută să te adaptezi pentru piața muncii plină de job-uri care depind de tehnologie. Aceasta este integrată de tot mai multe business-uri, iar pe viitor, abilitățile tehnice vor fi cruciale pentru a te putea angaja. Așadar, fii mai bun decât potențialii tăi concurenți și cumpără primul tău PC.

2. Comunici mai ușor cu familia și cu prietenii. Ai rude în străinătate? Cu ajutorul unui PC poți vorbi mai des cu ei, pentru a menține legăturile. Poți discuta prin rețelele de socializare, dar și cu ajutorul programelor precum Skype, cu care vă puteți vedea.

3. Te bucuri de momentele de divertisment alături de familia sau prietenii tăi. Un PC îți aduce experiențe nemaipomenite de divertisment, fie că asculți muzica preferată, vizionezi cele mai noi filme sau rulezi cele mai solicitante jocuri. Ai și o parte artistică? Un computer este instrumentul ideal pentru a obține inspirația și pentru a-ți exprima ideile.

4. Afli informațiile mai ușor. Un PC deschide o fereastră către informații nelimitate. Astfel, nu mai depinzi de știrile selectate de ceilalți (TV sau presa scrisă). Poți căuta tu informațiile care te interesează din întreaga lume.

5. Ai tehnologia la îndemână oriunde, cu ajutorul dispozitivelor portabile De exemplu, laptopurile 2 în 1 cu Intel Inside, cu au un design subțire și ușor, pot fi luate oriunde. În funcție de context pot și folosite ca tabletă sau ca laptop clasic, fie că au model detașabil – ecranul se detașează de tastatură și este folosit ca tabletă, sau model convertibil – ecranul se rotește la 360 de grade și dispozitivul poate fi folosot ca tabletă.

Pe lângă laptopurile 2 în 1, în prezent sunt o multitudine de dispozitive de unde puteți alege primul PC – desktop PC-uri, laptopuri sau mini PC-uri -, în condițiile în care cele actuale sunt multe mai performante față de cele de acum cinci ani. În prezent, acestea au ecrane tactile, proiectoare integrate, autentificare fără parole și aduc realitatea virtuală în viața de zi cu zi. Față de cele de acum cinci ani, PC-urile sunt mai subțiri cu aproape 50%, sunt de două ori mai rapide și au o autonomie a bateriei de trei ori mai mare.

Dacă sunteți în căutarea primul PC, la eMAG (perioada campaniei: 1 – 30 septembrie 2016) și Flanco (perioada campaniei: 7 – 30 septembrie 2016) aveți o mulțime de modele cu procesor Intel.

Tipuri de procesoare

Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle