(P) Cremosso te rasfata!

Luna martie este luna femeii si pentru ca orice femeie merita sa fie rasfatata, Danone Cremosso s-a gandit la tine si ti-a pregatit cea mai inspititoare campanie a primaverii!

(P) Cremosso te rasfata!

Te asteapta 31 de placeri, experiente inedite, care te vor ajuta sa te bucuri din plin de zilele primaverii. Fie ca este vorba de o experienta culinara inedita, un curs de machiaj profesional, escapade la munte, o zi la spa, bijuterii unicat, un city break la Milano sau o pereche de pantofi personalizati, creati de un designer roman, Cremosso vrea sa te rasfete din plin!

Tot ce trebuie sa faci este sa savurezi crema iaurturilor, Cremosso, sa alegi din cele 31 de experiente si sa te inscrii pe site-ul http://cremosso.ro/31deplaceri/, in perioada 4 martie – 3 aprilie 2016.

Pentru o experienta completa, incearca noul iaurt Danone Cremosso cu caramel sarat, o combinatie de gusturi care te va face sa savurezi fiecare clipa. Considerat o delicatesa, caramelul sarat este un amestesc atipic, atat de bun incat fiecare lingurita de Cremosso o va face pe urmatoarea sa para si mai interesanta si apetisanta. Aceasta trecere subtila de la dulce la sarat si invers iti va rasfata cu siguranta simturile.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle