(P) Cadouri potrivite pentru Valentine`s Day

(P) Cadouri potrivite pentru Valentine`s Day

Sărbătoarea iubirii este aproape, iar tu nu știi încă cum să o sărbătorești? Ei bine, pentru data de 14 februarie sunt definitorii declarațiile de dragoste, cinele romantice și plimbările în doi, însă toate acestea trebuie să să fie însoțite de cadouri cu totul speciale și anume florile. Indiferent de cadoul la care te gândești, florile sunt indispensabile și nu pot lipsi.

Dacă nu știi care sunt cele mai potrivite flori pentru Valentine’s Day, citește în continuare acest articol.

Buchete de trandafiri

Trandafirii rămân în topul preferințelor deoarece sunt, în mod cert, cele mai puternice simboluri ale iubirii.  Cei roșii sunt cei mai căutați și reprezintă iubirea pasională, dar trebuie să știi că și trandafirii roz sau cei albi te pot ajuta să îți declari iubirea. Pe lângă semnificația romantică, aceștia din urmă simbolizează și aprecierea pentru persoana dragă. Așadar, dacă vrei să-i spui „Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine', un buchet format din cele trei culori va transmite perfect mesajul tău.

În ultimii ani, de Valentine`s Day a luat amploare un trend floral și anume buchetele formate din 101 trandafiri. Acestea sunt impunătoare, cu totul deosebite și speciale. Dacă vrei ca data de 14 februarie să rămână pentru totdeauna în amintirea voastră și ai de gând să-ți ceri iubita în căsătorie, un astfel de buchet este cel mai potrivit.

Combinația flori și ciocolată

Indiferent ce tip de buchet sau aranjament floral alegi, există o combinație pe care orice femeie o adoră: flori și ciocolată. Alege să completezi florile cu o cutie cu ciocolată de calitate și surprinde-ți persoana iubită în cel mai frumos mod. Dacă are o ciocolată preferată, o poți alege pe aceea, dar dacă nu, optează pentru o ciocolată foarte fină pe care nu a mai încercat-o.

Buchetul cu lalele simbolizează iubirea perfectă

Nu multă lume știe, însă lalelele roșii simbolizează iubirea perfectă. Dacă persoana dragă nu este o mare admiratoare a trandafirilor sau dacă vrei să-i oferi un altfel de cadou de Sfântul Valentin, nu ezita să alegi lalelele. Vei aduce și primăvara mai aproape și îi vei transmite că iubirea voastră este perfectă pentru tine.

Nu doar buchetele, ci și aranjamentele florale cu lalele sunt deosebite. Într-o singură nuanță sau într-un amestec de culori, aranjamentele formate din lalele sunt un cadou inspirat pentru Ziua îndrăgostiților.

Floarea preferată

Dacă știi că iubita ta are o floare anume preferată, încearcă să o găsești și să ții cont de preferința ei. Dacă îi plac orhideele, poți comanda un aranjament floral compus din ele, dacă-I plac bujorii, poți să-I cumperi un buchet cu bujori roz. Orice ai alege, atâta timp cât va exprima sentimentele tale sincere , va fi cu siguranță apreciat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle