(P) 7 semne că e timpul să îți schimbi PC-ul

Când îți dai seama că este nevoie să îți schimbi PC-ului? Nu există reguli scrise pentru asta, însă oricât de conservator ai fi, sunt câteva semne care îți spun clar că nu mai este cazul să îți folosești PC-ul, aflat la bătrânețe. Schimbarea este esențială mai ales în era digitală, în care viteza este foarte importantă.

(P) 7 semne că e timpul să îți schimbi PC-ul

Așadar, PC-ul tău trebuie schimbat dacă:

1. Se încălzește atât de tare încât știi sigur că la iarna nu o să ai probleme. Sau dacă simți că ai nevoie de aerul condiționat pornit tot timpul atunci când stai la computer, chiar și în zilele ploioase, atunci este momentul pentru un nou PC.

2. Este atât de greu încât îl poți folosi în loc de haltere. Da, este greu după atâta timp să separi halterele de computer și să le folosești separat, așa cum este normal. Mai bine optezi pentru un laptop 2 în 1, pe care îl poți folosi laptop și ca tabletă, două lucruri separate.

3. Nu mai ai memorie de stocare. Chiar dacă ești de părere că informațiile stocate până acum sunt cele mai importante, de ce să nu ai loc pentru noile fotografii din vacanțe și muzica artiștilor în vogă?

4. Până pornește poți să mai dormi o oră dimineața fără probleme…sau ai timp să faci cele 30 de minute de sport și să iei micul dejun în voie. Cu noile laptopuri cu tehnologii Intel, care pornesc în doar câteva secunde, ești primul care să aibă acces la informație.

10451344

5. Face mult zgomot. Când stai la computer, vecinii cred că dai cu aspiratorul? Ei bine, atunci este timpul să te orientezi către un nou PC. Spre exemplu, laptopurile actuale sunt extrem de silențioase, un upgrade enorm față de cel de acasă.

6. Reparațiile costă mai mult decât valoarea PC-ului. Valoarea sentimentală a PC-ului stricat nu trebuie să oprească investițiile. Mai bine cumperi unul nou PC și știi sigur că ai la dispoziție sisteme software noi.

7. Nu poți folosi cele mai noi aplicații pentru ca sistemul de operare este depășit. Asta se potrivește foarte bine cu structura ta conservatoare, nu-i așa? Uită de asta. Ca să ții pasul în această lume bazată pe tehnologie, este nevoie să te schimbi.

Dacă PC-ul tău se află într-una dintre situațiile de mai sus sau în mai multe, atunci este timpul pentru unul nou. Și ai de unde alege. În magazinele de pe piața locală există o gamă variată de modele și culori, de la laptopuri clasice la laptopurile 2 în 1, fie cu model detașabil (ecranul se detașează de tastatură și poate fi folosit ca tabletă) sau model convertibil (ecranul se răsucește la 360 de grade).

Interesați de laptopuri 2 în 1 cu model detașabil? HP Spectre X2 cu procesor Intel® Core™ M este o opțiune. Dacă modelul convertibil este mai atrăgător, atunci puteți opta pentru Lenovo Yoga 500 sau ASUS Transformer Book Flip TP300LJ-C4011T. Sau dacă vreți să rămâneți la un laptop clasic, atunci puteți opta pentru un Dell Inspiron 5558 sau un Acer Aspire ES1-571.

Unul dintre magazinele este Media Galaxy. Vezi oferta aici.

Recomandari
Mai multe din lifestyle