O noua scena din Titanic te va emotiona pana la lacrimi

O noua scena din Titanic (taiata initial la montaj) a aparut pe internet, iar aceasta te va emotiona cu siguranta!

O noua scena din Titanic te va emotiona pana la lacrimi

Sa recunoastem, oricare dintre noi a plans putin cand s-a uitat la Titanic si, ori de cate ori vom vedea acest film, unele scene ne vor emotiona in continuare.

Daca te gandeai in schimb, ca ai vazut totul, ei bine, pe internet a aparut o noua scena, inclusa initial doar pe un DVD special. In aceasta scena, Rose (Kate Winslet) urca la bordul navei care ii salveaza, iar alaturi de ea apar si Mr. Ismay (Jonathan Hyde), si Ruth (Frances Fisher) care isi cauta fiica.

Probabil daca aceasta scena ar fi fost inclusa de la inceput, finalul ar fi fost unul si mai emotionant, nu?

Si, pentru ca in continuare exista o dezbatere despre locul pe care Jack il putea ocupa pe acea usa, un specialist a explicat ca intr-adevar acesta putea sa se salveze si, nu vorbim doar despre acea usa.

Dincolo de spatiul pe care Jack il avea pentru a se urca, omul de stiinta Neil deGrasse Tyson explica ca este vorba si despre simturile omului. „Indiferent ca ar fi reusit sau nu, ar fi incercat de mai multe ori. Incerci o data. ‘Oh, nu a functionat. Voi muri inghetat in apa.’ Nu, scuza-ma. Nu!”, a declarat acesta.

Vorbim aici despre instinctul de supravietuire, asadar Neil are cu siguranta dreptate, mai ales ca personajul lui Jack era considerat un luptator.

Citeste si:
Cum arata acum actorii din „Titanic', 20 de ani mai tarziu

Foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle