O lună a îndrăgostiților alături de VIVA!

Ediția de februarie a revistei VIVA! este una specială, pe coperta căreia se află Oana Roman împreună cu soțul său, Marius Elisei, și fiica lor Isabela, iar pentru că ne aflăm în luna dragostei, am provocat-o pe Oana Roman să le scrie celor mai importanți oameni din viața ei câte o scrisoare.

O lună a îndrăgostiților alături de VIVA!

Descoperă cele patru scrisori emoționante pe care prezentatoarea emisiunii Oana punct Roman' le-a scris pentru Isabela, Marius, dar și pentru Mioara și Petre Roman.

Se spune că prima dragoste nu se uită niciodată, așa că Luna Îndrăgostiților a fost pretextul ideal de a le smulge vedetelor răspunsul la o întrebare „fierbinte': Cine a fost prima ta iubire? Află ce au răspuns Ilinca Vandici, Andreea Mantea, Andreea Bănică, Raluca Bădulescu și Iulia Albu.

La doar 18 ani, Brooklyn, fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham, este deja faimos și are chiar și un istoric amoros… Se pare că sufletul său pereche rămâne tot Chloë Moretz, cea care i-a furat inima pentru prima dată. Descoperă cum s-au cunoscut și cum este viața lor dincolo de obiectivele aparatelor de fotografiat.

Pentru că ne aflăm în acea perioadă a anului în care dragostea pur și simplu plutește în aer, iar inimioarele invadează orașul, ți-am pregătit trei localuri în care să-ți inviți jumătatea.

VIVA! de februarie este diponibilă, din 1 februarie, la chioșcurile de ziare din București și din țară. Descoperă toate noutățile din noul număr și, pentru numai 14,99 lei, bucură-te de un cadou special împreună cu revista: un lapte demachiant Ivatherm.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle