Nu ești foarte sigură? Limbajul corpului îți arată clar dacă te place

Limbajul corpului nu minte niciodată, și e în avantajul tău să fii atentă la acele semne cât se poate de clare sau la cele mai subtile care îți pot scăpa.

Nu ești foarte sigură? Limbajul corpului îți arată clar dacă te place

Acest bărbat te interesează. Și cu cât îl placi mai mult, cu atât nesiguranța ta este mai mare. Probabil că analizezi în detaliu cu prietenele fiecare gest al său, fiecare comportament, iar toată această poveste este doar nu epuizantă ci și ineficientă. Fiecare dintre prietene poate da un feedback prin filtrul propriu, experiențele personale de viață și fricile care le macină. Te simți ca un copilaș care caută confirmări și aprobare? Reintră în rolul de femeie și evaluează tu singură felul în care te poziționezi în raport cu el. Iar limbajul corpului este o mică ramură din psihologie care poat fi extrem de folositoare.

Contactul fizic

Cel mai probabil este o persoană kinestezică. Te atinge fără să își dea seama, ori intenționat nu își mai poate lua mâinile de pe tine. Nu ați ajuns la punctul acela de apropiere? Pot apărea atingeri pe care le cataloghezi drept întâmplătoare, la nivel inconștient dorindu-și contactul cu tine.

Pupile dilatate

Probabil te duci cu gândul la puppy eyes sau o pisicuță încântată că va primi pliculețul mult iubit. Pe scurt, atunci când ne place cu adevărat ceva sau cineva pupilele pur și simplu se dilată, și nu este un aspect pe care îl putem controla. Mintea ne dă de gol… În același timp te caută cu privirea, simte nevoia să fie constant cu ochii pe tine.

Este atent la tine

Iar aici este vorba despre gesturile pe care le-ai încadra la galanterie. Îți ia o frunză de pe haină, îți aranjează șuvița rebelă, îți deschide ușa, îți toarnă în pahar, îți ține haina să te îmbraci etc.

Poziția orientată către tine

Sigur, depinde și de spațiul în care vă aflați, de locul pe care îl are la masă, dar atunci când picioarele sale sunt îndreptate către tine, mai precis vârful degetelor de la picioare, întreaga sa atenție este numai pentru tine.

Te imită…

… fără să își dea seama. Ai anumite gesturi pe care le faci în mod obișnuit? Le vei observa și la el! În mod inconștient ți le împrumută și va recrea ca în oglindă întregul tău limbaj corporal.

Zâmbește

Te vede și este tot un zâmbet. Nu se poate abține să râdă, să spună glume, să zâmbească, este bucuros că interacționați, petrece timp cu tine. La polul opus poate fi blocat de emoție și ca atare intră în freeze, iar mimica lui să fie una extrem de serioasă tocmai pentru că simte panică să nu facă ceva greșit…

Este stângaci

De regulă e sigur pe el și controlat? Nu ar fi imposibil ca de această dată să aibă un tremor corporal, să îi scape lucrurile din mână, să se împiedice, să gafeze. Pentru un plus de control își poate ține mâinile în buzunar ori să le aibă ocupate cu chei, sau un obiect pe care îl plimbă din mână în mână, se joacă cu el.

Citește și:
Semne că ai o gândire negativă și resursele tale sunt la limită

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle