Nouveau Baroque – expozitie de fotografie conceptuala

Nouveau Baroque este un eveniment artistic autentic si original, dedicat unei expozitii conceptuale, in care se armonizeaza talentul si viziunea unica a unui fotograf – Oana Mihoc, un make-up artist – Bianca Marca si un hair stylist – Laurent Tourette.

Nouveau Baroque – expozitie de fotografie conceptuala

Noua personalitati din Romania contemporana, din diverse domenii, li s-au alaturat in acest proiect cu finalitate caritabila. Ele sunt portretizate in tablourile fotografice Nouveau Baroque printr-o paralela cu personaje mitologice feminine.

De ce baroc? Pentru ca un fotograf vede o mie de detalii acolo unde omul obisnuit percepe abia cateva. Pentru ca un make-up artist recompune, intr-o bogatie de nuante, trasaturile unui chip. Pentru ca un hair stylist realizeaza forme despre care credeam ca nu sunt posibile.Totul intr-un Nouveau Baroque de secol 21.

Conceptul de frumusete feminina autentica, reactualizat si reinterpretat in viziunea celor trei artisti, va fi dezvaluit in tablourile fotografice cu ajutorul celor 9 personalitati-modele portretizate, in spatiul deosebit al Hotelului Carol Parc.

Vernisajul
Expozitia va avea vernisajul joi, 12 mai 2011, ora 19:00, la Hotelul Carol Parc si va fi accesibila publicului in perioada 14 mai-14 iunie 2011.

Artistii – echipa Nouveau Baroque

Oana Mihoc – Fotograf
Absolventa a Universitatii din Brasov si a Universitatii Dalles din Bucuresti, sectia de Fotografie. Din 2008 s-a dedicat intru totul fotografiei si lucreaza pe cont propriu. A infiintat YooKee Photo si isi doreste sa spuna o poveste prin fiecare fotografie.
Bianca Marca – Make-up artist
A absolvit cea mai prestigioasa academie de make-up din Romania si s-a impus ca
make-up artist in peisajul bucurestean. Considera chipurile oamenilor o panza pe care se joaca si pune culorile potrivite.
Laurent Tourette – Hair stylist
A venit in Romania in anul 2004 si este ambasador oficial al L’Oréal Paris. A primit acest titlu dupa o serie de succese, devenind intai campion al Frantei la coafura, apoi campion european si mondial.

Cele 9 personalitati-modele implicate:

Monica Petrica – balerina; Andreea Raducan – gimnasta; Albertina Ionescu – prezentator TVR; Kinga Varga – designer vestimentar; Alexandra Badoi – prezentator Antena 1, solista; Patricia Cimpoiasu – violoncelist trupa Amadeus; Georgiana Dumitru – solista Filarmonica, Opereta, trupa Retro Future; Dana Savuica – model, jurnalist, om de PR; Roxana Tanase – model.

Fondurile stranse din vanzarea tablurilor unicat vor fi folosite in mod caritabil, ajungand la copiii cu autism prin Autism Romania.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle