Meet Sita Abellan, care le face pe toate (de Corina Bud)

Cine e Sita Abellan? Dacă nu ai auzit până acum de ea, citește articolul scris de Corina Bud.

Meet Sita Abellan, care le face pe toate (de Corina Bud)

Vă invit să intrați aici: https://www.instagram.com/sitabellan/?hl=en și vă promit că o să vă placă tare technoprincess' Sita Abellan.

Poate o recunoașteți din clipul BBHMM al Rihannei, unde a apărut după ce Riri i-a dat like pe Insta.

Faza e că tipa asta cu pozele ei mega sexy și un simț fashion absolut particular și estetica dement de brava, fascinează de vreo 2 ani toată lumea coolistică din NY și LA si am zis că e păcat să o fi descoperit fără să vă zic și vouă.

Sita are 24 de ani, e spanioloaică născută la Murcia și se laudă peste tot că nu are casă, ci că stă numai în Airbnb-uri din NY, LA și Milano. Mișto abordare imobiliară, nu?

Jeremy Scott spune despre ea că e muza absolută, Riri a zis că de multe ori a inspirat-o pentru outfit-urile de scenă & videos, a fost modelină și e DJ-guest la cele mai cool show-uri fashion și în uberclubs ca: Provocateur, Up & Down si Flash Factory.

Mai nou, Miss Sita e designer, a creat pentru Faith Connection, pentru Mishvb (un brand din Varșovia) și are și linia ei de bijuuri @Lilith.

Tipa e, zic toți cei care se pricep, vârf de influencing din zona de Gen Z și merge clar cu valul de creativi cu talente multiple, care inspiră și stabilesc noi reguli pe zonele de intersecții muzică-modă-media socială.

Țineți minte numele asta: Sita Abellan; pariez că mai auzim ceva vreme de ea.

Citește și:
3 de la Londra (de Corina Bud)

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle