Maurice Munteanu: Jurnal de #stauacasă 33

În care le explic fanilor ce face o vedetă în izolare

Maurice Munteanu: Jurnal de #stauacasă 33

Ca orice vedetă, mă trezesc. Bine, eu și când dorm muncesc, dar totuși mă trezesc. Mă trezesc gol, mă întind leneș și îl strig pe Victor. Îl strig în germană, mi se pare vulgar să fac asta în română – Komm zu mir!

Victor vine cinematografic către mine. E gol și el, săracul, că așa e el gol întotdeauna. Ne îndreptăm amândoi către sala de baie. Eu văd jacuzzi-ul și nu mă pot abține să nu mă scufund în spumă. Mă scufund în spumă, cu un pahar de șampanie în mână. Muncesc. Mă postez pe Instagram. Gol. Sunt gol, dar atent la detalii. Se vede bogăția din baie, pe o etajeră lucesc bijuteriile de la Cartier, pe capacul vasului de toaletă se odihnește un Lorex. Adică un Rolex.

Gata, gata, m-am spălat pe dinți. Postez pe Instagram. Oh, sună cineva la ușă. E vecina de la 1, care îmi cere niște ouă. Pun pe mine un halat transparent din mătase și deschid dramatic ușa, lăsând să se vadă că sunt gol. În timp ce îi întind coșulețul cu ouă, halatul cade de pe mine. Rămân iar gol.

Mă îndrept leneș către bibliotecă. Apuc la întâmplare ceva – o nimica toată – un Guy Debord în franceză. Pauză de lecturasion, postasion pe Instagram ceva cu carte în franceză, reste iar gol.

Gata cu cititul. A venit vremea mesei. Mă îndrept gol către lada frigorifică, de unde scot un melc. Pun melcul în farfurie, tai o ceapă în franceză și torn șampanie. Postez pe Instagram.

Oh, trebuie să mă îmbrac. Pun o cămașă din mătase transparentă. Mă uit în oglindă – am un profil frumos, mi se văd coapsele. Postez pe Instagram.

Trebuie să muncesc. De muncit, muncesc numai în greaca veche. Aproape gol, mă întind după stilou, am de făcut corespondența. Cineva, de la o televiziune străină, mi-a scris în latină. Îi răspund la întrebări în greaca veche. Era o întrebare simplă, totuși – Quid agis facere pandemia vedetum? Golus?

Golus golus, sună telefonul. Pe cine mă căutați că muncesc? Postez pe Instagram. Tăguiesc ceva de la Chanel, casc și, ca din întâmplare, îmi cade cămașa de pe mine. Oh!!! Rămân iar gol. Postez. Adorm. Sforăi în franceză.

Je vuz ador!

Citește și:
7 ținute de purtat când lucrezi de acasă, inspirate de Carrie Bradshaw din „Sex and the City”

Foto: TVR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle