Maurice Munteanu: Jurnal de #stauacasă 30

În care mă întreb cum se îmbracă prin casă editori de modă & stiliști

Maurice Munteanu: Jurnal de #stauacasă 30

Nu știu dacă v-am spus vreodată cât de tare îmi place vremea asta – nu cunosc nimic mai tonic decât un peisaj capricios de primăvară, în care ploaia, verdele copacilor și acel gri fabulos al cerului asigură tabloul perfect. Well, cel puțin pentru mine.

Cafeaua de dimineață a avut chiar un gust mai bun, până și Victor s-a întors mai vioi, în ciuda ploii, așa că mi-a venit această idee pentru jurnalul de astăzi – am vrut să văd cum se îmbracă în casă editori de modă & stiliști de pretutindeni.

Primul nume care mi-a venit în minte a fost Hamish Bowles, International Editor at Large pentru Vogue. Nu știu cum se face, dar pe Mr. Bowles îl întâlneam tot timpul la Paris, în metrou, pe linia 1, și mereu mă amuza maniera lui prețioasă, dar deloc falsă, în care mixa imprimeurile.

Iată-l aici purtând un flamboaiant costum Libertine (cu masca de rigoare), care se potrivește perfect cu tapetul Stark din mătase din apartamentul lui newyorkez, suferind destul de tare pentru că grandiosul eveniment Met Gala a fost amânat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hamish Bowles (@hamishbowles) on

Una dintre stilistele mele preferate, Suzane Koller, Fashion Director pentru M, le magazine du Monde și cofondatoare a revistei Self Service, poartă, cum altfel, modeul meu favorit de jeanși de la A.P.C., de care nici eu mă despart de cel puțin 15 ani, și o cămașă civilizată din poplin. Sigur, alături de un superb chevalier din aur galben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzanne Koller (@suzannekoller) on

Giovanna Battaglia Engelbert, care a colaborat o perioadă cu Vogue Italia, acum consultant de modă și creative director independent, s-a amuzat cu o falsă perspectivă oferită de perdeaua în dungi, în care se pierd armonios tricoul ei perfect asortat și jeanșii albi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giovanna Engelbert (@bat_gio) on

Alex White, Fashion Director pentru ELLE USA, pare confortabilă în hanoracul ei Nili Lotan, cu imprimeu camuflaj, un scenariu stilistic potrivit cu ideea de carantină newyorkeză.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex White (@alexwhiteedits) on

Viviana Volpicella, stilistă și consultantă de imagine, care colaborează cu mai multe ediții ELLE, se regăsește într-o ipostază pur italiană, cinematografică, care presupune întinsul rufelor, îmbrăcată cu o cămașă Marie Marot, accesorizată cu o bandană clasică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viviana Volpicella (@vivianavolpicella) on

Geraldine Saglio, Fashion Director at Large pentru Vogue Paris, nu se dezminte și apelează la „uniforma' de bază a stilistelor acestei publicații – jeanși & cămașă de inspirație masculină.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Saglio (@sagliogeraldine) on

Grace Coddington, stilista iconică al cărei nume se confundă cu Vogue, poartă ceva negru, ca de obicei, și o pereche de cercei statement.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @therealgracecoddington on

Tabitha Simmons, Fashion Editor pentru Vogue USA și designeri de pantofi, se amuză purtând în casă o pereche de saboți cu glitter, șosete din bumbac și jeanși.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tabitha Simmons (@tabithasimmons) on

Nu puteam să închei altfel decât cu Domnica Mărgescu, Fashion Director ELLE România, adorabilă într-o pereche de jeanși Maison Margiela și o cămașă din poplin de la Prada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Domnica Margescu (@domnicamar) on

Citește și:
Domnica Mărgescu: ce îmi voi achiziționa și ce voi purta după izolare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle