Marisa a descoperit că moda nu e ușoară și superficială. Ce a declarat câștigătoarea „Bravo, ai stil!” despre cele șapte luni de competiție

Al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, singura competitie de stil din România, tocmai s-a încheiat. După șapte luni solicitante, pline de răsturnări de situație, concurenta care a convins juriul și publicul că are cel mai fin simț în modă este Marisa.

Marisa a descoperit că moda nu e ușoară și superficială. Ce a declarat câștigătoarea „Bravo, ai stil!” despre cele șapte luni de competiție

Românca născută în Spania a povestit ce planuri are și cum a fost experiența concursului pentru ea.

Primul lucru pe care l-a făcut după încheierea finalei în cadrul căreia a fost desemnată câștigătoare a fost să doarmă. Apoi, a stat de vorbă cu jurnaliștii, cărora le-a dezvăluit cum s-au simțit cele șapte luni pe pielea ei.

În primul rând, Marisa a ținut să sublinieze că lucrurile nu sunt așa de ușoare cum par dincolo de ecranul televizorului. Programul ei a fost unul extrem de aglomerat, cu muncă din belșug și fără pic de loc pentru odihnă și relaxare.

„Este un regim de viață foarte rapid, contratimp, probezi sute de haine, accesorii, duci și iei de la curățătorie, mergi zeci de kilometri pe zi prin magazine, răspunzi la telefoane, cauți conexiuni, toată ziua strângi, împachetezi, aduci, duci, cari, uiți ceva, improvizezi.', a explicat ea. După toate astea, pentru styling-ul ținutelor de la filmările din ziua următoare lucra noaptea. Regimul acesta de viață e unul plin de stres și alergătură non-stop, după spusele câștigătoarei.

Cu toate astea, nu se plânge, pentru că a fost o perioadă în care s-a maturizat și a descoperit o lume nouă. Este vorba despre profesioniștii din domeniul modei și televiziunii, de la care a avut multe de învățat și care au determinat-o să-și forțeze limitele în căutarea propriei evoluții. „Plus că te distrezi muncind, atât de bine încât muncești zeci de ore și te simți în vacanță. În domeniul ăsta nu e de rezistat, e greu de rezistat în afara lui, după ce ai văzut cum este.', a mai zis ea.

Cu banii câștigați – 100.000 de lei, mai precis, plus o carieră în televiziune – Marisa a anunțat că își va lansa prima colecție de haine, la care deja lucrează. „Este foarte ușor să cheltui acești bani, de-aia sunt hotărâtă să-i mut într-un cont de economii, să păstrez o mică sumă pentru cheltuieli curente și atunci când voi avea finalizate toate schițele, îmi voi cumpăra ce îmi trebuie pentru prima mea colecție.' A recunoscut, însă, că se va răsfăța și cu o mică vacanță, înainte de toate.

Câștigătoarea „Bravo, ai stil!' studiază moda la Universitatea de Artă din București. Dar se pare că această pregătire a ei pentru a deveni designer de modă nu a fost un avantaj în cadrul reality show-ului de la Kanal D, ba din contră. Asta pentru că jurații – Maurice Munteanu, Iulia Albu și Raluca Bădulescu – au avut pretenții și mai mari de la ea, pe durata competiției.

Mai multe detalii despre Marisa, dar și celelalte finaliste, și evoluția ei sunt disponibile în secțiunea specială dedicată emisiunii „Bravo, ai stil!' de pe noul site Kanal D. Lansat de curând, acesta adună informații de ultima oră, interviuri în exclusivitate și materiale foto-video speciale despre emisiunile și serialele difuzate de postul românesc. Pe lângă asta, există și opțiunea de live streaming, dacă preferi să folosești internetul – de pe laptop sau de pe mobil – pentru a urmări emisiunile și serialele postului de televiziune.r

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle