Manechin, campioană mondială la poker

Manechin, campioană mondială la poker

Lumea pokerului nu este lipsită de frumusețe … feminină. Acest lucru o dovedește prezența multor reprezentante ale sexului frumos, iar Liv Boeree este una dintre ele!

Liv Boeree este o jucătoare de poker în vârstă de 34 de ani, de origine britanică, care are în spate o carieră de model, prezentatoare de televiziune și conferențiar. Interesant este faptul că Liv nu este doar o simplă jucătoare de poker, ci campioană mondială, fiind singura femeie din istorie care deține două premii la competițiile internaționale de top, câștigând aproape trei milioane de dolari per total.

Pasiunea pentru poker a început o dată cu prezența sa la un reality show britanic, unde trebuia să joace poker împotriva a cinci persoane. Astfel a început să devină pasionată de acest « sport al minții ».  A urmat instruirea de către experți precum Annie Duke, Phil Hellmuth și Dave Ulliott și drumul către victorii. În timp, a devenit cea mai de succes jucătoare de poker și a intrat în echipa PokerStars Pro.

„Nu mă omor după urmărit sporturi, dar îmi place să le joc! Eram foarte competitivă la școală și am fost votată „Căpitana sporturilor' în clasa a șasea. Eram cea mai bună la atletism, netball și hockey. Azi, sporturile mele preferate sunt cele aventuriere cum ar fi cățăratul, raftingul și schiul.”, afirmă ea în Playboy Romania, citat de revista Sport.

Liv Boeree își petrece timpul între mese de poker și sedințe foto. Ea a apărut pe coperțile mai multor magazine de modă și vine cu un stil aparte într-o lume dominată de bărbati. Cu doar 2,3% femei jucătoare de poker în lume, ea nu se simte deloc amenințată și crede că femeile au un loc din ce în ce mai bine conturat în acest domeniu.

Liv Boeree are, pe lângă frumusețea naturală, o atitudine câștigătoare care o ajută, cu siguranță, în competiții. Stilul ei hard rock, de unde și porecla de Iron Maiden (fecioara de fier), îi conferă mai multă putere și forță. Un mix între femininate și aptitudini androgine, un stil sportiv și activ, toate aceste elemente au compus un portret de femeie câștigătoare într-o lume care își menține încă dominanța masculină. Ii este foarte ușor să treacă de la o rochie mulată în paiete la ținută sport. Este o flexibilitate a stilului care se regăsește și în felul de a se adapta în lumea pokerului, lucru pe care-l face într-o manieră destul de elegantă.

În plus, stilul ei personal a determinat-o să  fondeze asociația de caritate, Raising for Effecting Giving, o organizație care încurajează pe jucătorii de poker « să înapoieze » o parte din câștiguri către asociații de caritate.

Liv Boeree este un exemplu minunat de reușită feminină într-o lume preponderent masculină. Este frumoasă, tânără și îi bate pe toți la poker. Staruri precum Ben Affleck și Matt Damon, au jucat împotriva ei, însă fără succes. Şarmul personal o ajută în joc, diploma în astrofizică la logica numerelor, iar « asul din mânecă » îl poartă ca pe un accesoriu strict personal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din lifestyle