Lucrurile pe care toate femeile le doresc – si le merita – de la partenerii lor

De multe ori, in diferite momente ale vietii, s-a demonstrat ca lucrurile mici inseamna, de fapt, cel mai mult.

Lucrurile pe care toate femeile le doresc – si le merita – de la partenerii lor

De-a lungul timpului, barbatii si femeile au invatat sa convietuiasca impreuna si sa investeasca in relatii care sa le marcheze existenta. Iata cateva lucruri pe care toate femeile le doresc – si le merita – de la partenerii lor

1. O femeie isi doreste un barbat in care poate avea incredere

Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pe care o femeie le va cauta la un barbat. Va dori sa stie anumite lucruri despre el fara a-si pune intrebari in privinta realitatii faptelor. Increderea nu se rezuma doar la fidelitate, ci inglobeaza toate formele in care ea se poate manifesta.

2. O femeie vrea un barbat pe care sa se poata baza

Nucleul sigurantei este increderea. O femeie isi doreste ca partenerul ei sa fie acolo pentru ea, o persoana pe care sa se poate baza oricand si care isi va respecta promisiunile. Ea trebuie sa se poata increde in partenerul sau ca o va proteja atat de cei din jur, cat si de propria ei persoana, in cazuri extreme.

3. O femeie isi doreste ca barbatul de langa ea sa-i inteleaga temerile interioare

Femeile se confrunta cu un nivel de anxietate mult mai mare decat barbatii. Acestea au temeri care se manifesta constant. Fie ca este vorba de teama de intuneric sau frica de a fi agresata pe strada, este important ca barbatii sa fie constienti de aceste frici interioare si sa le fie alaturi.

4. O femeie vrea un barbat care sa-i cunoasca nevoile

Participa – Ofera-i atentie deplina atunci cand vrea sa discutati. Asculta atent ce are de spus, fara a fi distras de TV sau telefon.

Stati fata in fata – Intoarce-te spre ea atunci cand vorbiti. Contactul vizual este mai intim si denota atentie completa.

Intelege – Nu te arunca in rezolvarea imediata a problemei. Pune intrebari si incearca sa intelegi ce o nemultumeste si de ce are nevoie.

Ascultarea non-defensiva – Aceasta abilitate este vitala atunci cand poarta discutii cu alte persoane, si mai mult, atunci cand este suparata pe tine. Ascultarea non-defensiva este probabil cea mai importanta si dificila deprindere pe care ar trebui sa o dezvoltam.

Empatizeaza – Sentimentele nu sunt corecte sau gresite. Daca este suparata incearca sa te pui in locul ei. Empatizand cu ea nu inseamna ca esti de acord cu ceea ce sustine. Fii intelegator.

5. O femeie isi doreste un barbat care sa poata suporta angajamentul emotional

Majoritatea barbatilor nu isi impartasesc sentimentele atat de mult pe cat o fac femeile, insa un barbat isi poate dezvolta muschii emotionali si se poate angaja ceva mai mult in relatia cu femeia importanta pentru el.

Citeste si:
Ce am invatat despre dragoste din comediile romantice ale anilor 90

Text: Denisa Coman
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din lifestyle