Lucruri esențiale pe care trebuie să le discuți cu partenerul înainte de căsătorie!

Căsătoria este văzută de majoritatea dintre noi drept o legătură bazată pe iubire și înțelegere. Însă, există detalii ce pot stârni adevărate furtuni chiar și între parteneri ce se iubesc foarte mult.

Lucruri esențiale pe care trebuie să le discuți cu partenerul înainte de căsătorie!

7. Munca în casă

Sarcinile din casă, precum spălatul vaselor, gătitul, curățenia, plata facturilor sunt lucruri ce nu prea pot fi evitate la nesfârșit. Pentru a începe o căsnicie în termeni pozitivi, discutați ce sarcină îi revine fiecăruia dintre voi sau care va fi metoda prin care veți jongla cu acestea, ca să nu fii tu nevoită doar să speli vasele, iar el să fie bucătarul–șef din casă.

8. Obligații de familie

Crăciunul trebuie petrecut în familie, alături de părinți, ai crescut cu această tradiție și ți se pare cel mai firesc lucru. Logodnicul tău însă, și-ar dori să petreceți câteva ore și cu ai săi. Trebuie să decideți ce sărbători veți petrece alături de familia ta sau a lui sau dacă veți fi doar voi doi.

9. Numele de familie

În societatea noastră există tradiția că viitoarea soție să renunțe la numele său de familie pentru a-l adopta pe cel al logodnicului. Tot mai multe femei decid, însă, să își păstreze propriul nume, motivând că este parte a propriei identități. Dacă te numeri și tu printre acestea, ar fi bine să îți anunți partenerul ca să puteți discuta despre numele eventualilor copii.

10. Carieră

Cât de pasionați sunteți de ceea ce faceți? Cât de importantă este cariera pentru fiecare dintre voi și ce ați fi dispuși să sacrificați pentru aceasta? Dorința de a construi o carieră este unul dintre motivele principale pentru care multe cupluri se despart, așadar ar fi corect să discutați despre așteptările fiecăruia.

11. Sexul și fidelitatea

Ai fi dispusă să menții o relație deschisă, în care fiecare dintre cei doi parteneri să fie liber să facă sex și cu alte persoane? Ai fi surprinsă, însă există numeroase cupluri și familii ce funcționează în baza acestui principiu. Provoacă-ți logodnicul la o discuție despre fidelitate și perspectiva de a avea un singur partener sexual pe toată durata vieții.

Citește și:
10 semne că el se joacă cu sentimentele tale (și cum să te ferești de asta)

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle