Lucruri enervante pe care le fac aproape toti barbatii

Poate ca parem rele cand spunem ca barbatii vin de pe Marte, dar atunci cand si studiile o dovedesc.. metaforic vorbind, nu ne ramane decat sa credem.

Lucruri enervante pe care le fac aproape toti barbatii

92% dintre femei nu inteleg barbatii. Este concluzia studiului care a dezvaluit ca foarte multe femei nu pot intelege comportamentul partenerilor lor, fiind uimite de felul in care acestia reactioneaza in anumite situatii.

Descopera mai jos 9 lucruri enervante pe care partenerul tau le face si cum sa rezolvi situatia.

1. Refuza sa vorbeasca atunci cand este stresat

Daca te-ai obisnuit cu prietenele tale care atunci cand sunt stresate vorbesc foarte mult, cu siguranta nu iti vei intelege partenerul care, atunci cand se vede intr-o astfel de situatie, va trata totul cu tacere. Cercetarile stiintifice despre legaturile din creier te pot linisti, demonstrand ca barbatilor le este dificil sa gaseasca si solutii si sa si vorbeasca in acelasi timp.

SOLUTIA: Da-i spatiu, timp si liniste si va gasi cu siguranta cea mai buna rezolvare.

2. Nu se „prinde” niciodata

Amica ta cea mai buna intelege ca ai patit ceva, fara ca macar sa ii spui, dar partenerul tau nu? Nu te ingrijora, asa fac barbatii. In timp ce femeilor le este mai usor sa detecteze emotiile, barbatii nu poseda acest dar, fapt demonstrat de un alt studiu.
.
SOLUTIA: Spune-i ce te deranjeaza, si doar asa poti rezolva situatia. Cu siguranta va face tot posibilul sa te multumeasca, dar trebuie sa faci un efort si sa ii spui ce te deranjeaza, chiar daca tu crezi ca e evident.

3. Nu accepta sfaturi

Sigur ai observat ca barbatii nu cer sfaturi, cel putin nu partenerelor. Chiar daca sunt pierduti in mijlocul desertului, orgoliul masculin nu ii va lasa sa para incompetenti si sa ceara indrumari. Desi tot ce faci este sa ajuti, poti fi interpretata ca fiind critica, lucru pe care niciun barbat nu il va aprecia.

SOLUTIA: Nu ai ce face decat sa iti tii gura inchisa si sa il lasi sa isi rezolve singur problema. Asta il va face sa creada ca ai incredere in el si in abilitatile lui, lucruri ce il vor flata.

4. Desi nu accepta, adora sa dea sfaturi

Barbatii nu ezita niciun moment in care ar putea sa dea un sfat. Fie ca nu il ceri sau chiar ii spui ca nu ai nevoie, nu te astepta sa se opreasca. Nu o va face. Avand un mod de a gandi mai logic, de obicei acestia ofera solutii potrivite, dar cand sunt prea multe, devin enervanti.

SOLUTIA: Singurul lucru pe care il poti face este ii multumesti sau sa raspunzi foarte gentil ca ii intelegi intentia, dar nu este nevoie de atatea sfaturi, desi daca o sa ai nevoie le vei cere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle