Limbajul corpului in timpul somnului si caracterul partenerului

Vrei sa stii care e fata adevarata a iubitului tau si pentru asta ai incercat tot felul de metode? Iata o idee: spioneaza-l in timp ce doarme. E un limbaj care nu minte niciodata.

Limbajul corpului in timpul somnului si caracterul partenerului

In pat cu tine

Imbratisati

Poate e mai bine sa darimam un mit. Aceasta pozitie este ca faimosul „punct G', o legenda despre care se vorbeste mult, dar care, probabil, nu exista. Este destul de incomod sa dormi imbratisata cu iubi­tul tau, am putea spune de-a dreptul imposibil. Asa ca nu te deprima daca inca nu dormiti in aceasta pozitie. Sau daca ati incercat si saracul de el, dupa putin timp, s-a intors pe partea cealalta. Asta nu inseamna ca nu te iubeste. Doar ca nu reuseste. Consoleaza-te cu gindul ca este un cliseu din filmele de dragoste.

Ca o lingura

Imbratisati, intorsi pe a­ceeasi parte, cu bratele iubitului in jurul tau sau cuprinzindu-l in bratele tale. Aceasta pozitie dezvaluie faptul ca in cuplul vostru domneste o deplina armonie si ca intre voi doi exista o intimitate profunda. Apro­pierea corpurilor este si un semn de mare complicitate sexuala. In aceasta pozitie dormiti foarte comod, dar, in acelasi timp, stati lipiti unul de altul, fara sa va „sufocati'. Daca el este cel care te imbra­tiseaza, probabil ca vrea sa-ti transmita o senzatie de protectie, dar te lasa sa te bucuri si de libertate. Daca il imbratisezi tu, inseamna ca in cuplu el este cel care prefera sa fie ingrijit si rasfatat. Sau inseamna ca treci printr-o perioada speciala, in care te domina sentimentele materne. Daca alternati rolurile – si (dificil) va schimbati pozitia cind dormiti – este un semn bun: inseamna ca va intelegeti excelent, iar cuplul vostru este foarte echilibrat.

Ca un leagan

Iubitul tau este culcat pe spate. Tu, putin mai jos, dormi pe burta sau pe spate, protejata de bratele lui. Inseamna ca iubitului tau ii place sa aiba o atitudine dominanta, de protectie. Este un tip traditional si parca ar vrea sa-ti spuna: „Sa nu-ti faci griji, scumpa mea, sint eu aici!'. Si bratele lui pot fi, intr-adevar, locul cel mai sigur din lume. Dar si cel mai incomod, daca suferiti de afectiuni cervicale.

Departe

Unul intr-o parte a patului, altul in cealalta. Nu va apropiati cu nici un chip. Totusi te atinge, te tine cu o mina, cu un picior. Un fel de imbratisare mai slaba. Un compromis intre dorinta de independenta si nevoia de a simti ca, totusi, celalalt este acolo. Cind el prefera sa doarma „singur' – dar mentine contactul – inseamna ca este un tip sigur pe sine, ca iubeste liber­tatea si ca are nevoie de spatiul lui. Cu toate acestea, este in stare sa aiba o relatie profunda si matura. Sigur, depinde in ce fel. Daca in cele din urma si acel minim contact dispare, poate vrea sa te incerce, poate vrea pur si simplu sa se detaseze pentru o scurta perioada – exista doua ipoteze. Poate ii e teama sa se implice mai profund in relatia cu tine, ori e avar si egoist. Dar ai grija: poate fi si una si alta.

Fara contacte

Evita sa te atinga. Doarme pe partea opusa a patului. Sta intors cu spatele la tine. Sau, mai rau, dormiti in paturi sepa­rate? Ce e de spus? Un lucru cert: iubi­tul tau nu este prea afectuos. Sau aveti proble­me de comunicare, pe care trebuie sa le rezolvati cit mai repede. Iubi­tul tau nu se exteriorizeaza, pen­tru ca nu vrea sau nu reuseste. Toate astea sint accentuate de comportamentul lui suspect: este cufundat intr-un somn adinc dupa o zi de lucru obositoare. Sinteti in concediu la Mamaia intr-o zi torida de iulie si aerul conditionat s-a defectat? Distanta dintre voi este o chestiune de su­pra­vietuire. Daca nu exista scuze, re­sem­neaza-te. Cazul e atit de grav incit nu mai e nimic de facut.

Arhiva revistei Elle

Foto: Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din lifestyle