Liga supereroilor isi da intalnire la NOËL ediția a 9-a – Super- NOËL si I wonder

In weekendul 9 si 10 decembrie, la Casa Universitarilor, in Bucuresti, are loc cea de-a 9-a ediție a targului cadourilor de designer –NOËL.

Liga supereroilor isi da intalnire la NOËL ediția a 9-a – Super- NOËL si I wonder

Anul acesta insa, imaginea NOËL se completeaza cu aparitia super-eroului NOËL. Iar acolo unde vorbim despre cadouri speciale si despre supereroi, magazinul de surprize si cadouri cu scop caritabil I wonder nu putea lipsi. A match made in heaven!

Ce gasesti la NOËL

In cele doua zile de targ la NOËL isi dau intalnire cele mai autentice si creative cadouri de Craciun pentru cei speciali din viata voastra. Puteti alege dintr-o varietate de categorii: creatie vestimentara, bijuterie, design de obiect, accesorii, decoratiuni si produse cosmetice naturale.

Cu ocazia celei de-a noua editie a targului de cadouri de designer, imaginea NOËL se completeaza cu aparitia super-eroului NOËL. Un personaj ghidus si bonom ce ne va sustine in explorarea universului cadourilor creative de designer si ne va inspira sa fim curajosi in alegeri. SUPER-NOËL isi doreste sa fie mereu: Nou, Original, Entuziast, Liber, iar prin puterile lui sa adune tot ce e inedit, autentic, unic si altfel, pentru o luna a cadourilor surprinzatoare, intr-o locatie de poveste din centrul capitalei.', spune Dan Piersinaru, fondatorul conceptului NOËL.
Incepand cu anul acesta, NOËL se extinde la nivel international si veti avea sansa sa va intalniti in premiera cu designeri din Istanbul, Sofia si Merano, alaturi de cei din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Rosia Montana, Iasi, Suceava, Braila, Constanta si Techirghiol.

I wonder isi flutura pelerina pentru cauza copiilor de la Fundatia Ringier

I wonder este singurul magazin online din Romania care vinde cadouri si experiente in scop caritabil. Pascal Bruckner, LP, Dua Lipa, Ethan Hawke, Marcel Iures, Asaf Avidan, Ilie Nastase, Sara Errani, sunt doar cateva dintre stelele diferitelor domenii de la care poti avea obiecte senzationale cu autograf.

Vino la NOËL si cumpara-le celor dragi cele mai frumoase si mai speciale cadouri!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle