Lansare volum „…Isme – sa intelegem moda”

Joi, 18 noiembrie, ora 18, va avea loc lansarea volumului “…Isme – sa intelegem moda”, in prezenta autoarei Mairi MacKenzie.

Lansare volum „…Isme – sa intelegem moda”

Participa si tu la evenimentul de lansare care se va desfasura in cadrul Targului Gaudeamus de la Bucuresti, la standul editurii RAO, invitat Doina Levintza.

Aceasta carte se constituie intr-un ghid ilustrat al curentelor sau …ismelor care au modelat moda occidentala din secolul al XVII-lea pana in prezent.

Curentele cuprind perioade diverse, de la rococo si romantism, trecand prin orientalism, dandy-ism, prerafaelism, modernism, hollywoodism, minimalism si glam, la grunge si utilitarism.

Este modul ideal de a ne familiariza cu fascinanta lume a modei, mai ales cu curentele secolulului XX si ale inceputului de secol XXI.

Fiecare curent este prezentat pe doua pagini, in care acesta este descris pe scurt; ne este prezentata o lista de designeri cheie care au activat in cadrul acelui curent; o lista de cuvinte-cheie asociate cu el; o definitie; una sau doua fotografii cu tinute reprezentative; sugestii privind locul in care puteti vedea exemple de tinute apartinand curentului respectiv; si o lista de alte curente care au caracteristici similare sau opuse.

Per total, aceasta este o carte de referinta, obligatorie pentru cei interesati de moda si de curentele acesteia.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle