La Recolta Urbană, am descoperit Bucureștiul altfel

Știți cum în viețile bunicilor noștri, venirea toamnei era mare motiv de sărbătoare? Oamenii culegeau împreună, cu bucurie, roadele muncii lor de peste vară, iar apoi sărbătoreau belșugul de fructe și legume. Adevărul e că nimic nu ne împiedică să ne bucurăm de toamnă, inclusiv în marele București. La asta pare că s-au gândit și cei de la Strongbow când au organizat o nouă ediție a faimoasei lor petreceri anuale Strongbow Appletone Party.

Sub semnul #recoltaurbana, ediția de anul acesta a petrecerii a continuat explorarea urbană care îi definește și motivează pe cei de la Strongbow. În spiritul #UrbanByNature, ei tot descoperă locuri trecute cu vederea de cele mai multe ori, le revitalizează și ni le redau nouă, oamenilor din oraș. Așa ne bucurăm împreună de oraș și de natură, în armonie.

Strongbow Appletone Party 2017 s-a desfășurat într-o grădină secretă, o adevărată comoară urbană de verdeață.

Spațiul a fost transformat printr-o serie de instalații artistice inventive și jucăușe care te făceau instant să te simți ca Alice în Țara Minunilor. Adăugați la asta și colțurile creative, special amenajate pentru fiecare cidru vedetă: inconfundabilul Strongbow, autenticul Cidru Mândru, exoticul Old Mout Cider, neconvenționalul Blind Pig, jucăușul Livada Secretă și Stassen, cel mai nou și elegant brand de cidru lansat pe piață.

La fiecare, oamenii se opreau pentru degustări sau povești, ba chiar și tatuaje în blind, dar și pentru distracție cu prietenii la photo corner-ele care mai de care mai ingenioase. Cei mai mulți plecau și cu fotografii pe hârtie, amintire a unor momente pline de relaxare.

Una dintre cele mai interesante zone a fost cea de cider making. Aici, puteai vedea pașii prin care trec merele înainte să devină cidru. Practic, puteai să înveți live, de la experții internaționali faimoși, cum se produce această băutură magică.

Și la capitolul program artistic am avut un meniu bogat. Întâi de toate, Bogdan Șerban a fost gazda plină de energie și voie bună. Dincolo de asta, s-a asigurat că invitații află toate activitățile speciale pregătite pentru ei și să nu ratează niciun colț special. Pe scenă, au urcat ai noștri Moonlight Breakfast, suedezii de la Kate Boy și francezii Breakbot & Irfane.

Concluzia e că petrecerea Strongbow a fost plină ca un festival. Abia așteptăm următoarea ediție!

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle