Iubeste-te asa cum ii iubesti pe cei din jurul tau

Invata sa te iubesti pe tine in aceeasi masura in care ii iubesti si pe cei din jurul tau.

Iubeste-te asa cum ii iubesti pe cei din jurul tau

Ce-ai zice daca te-ai iubi si pe tine insati la fel de mult pe cat ii iubesti pe cei din jurul tau: parinti, copii, partener, prieteni. Pentru ca, atunci cand te iubesti pe tine insati, te simti puternica. Gandurile, sentimentele, trairile tale, chiar si micile defecte te fac o persoana unica, speciala, adica exact acea femeie care iti doresti sa fii. Dar stii ce?! Chiar esti! Asa ca ofera-ti si tie aceeasi dragoste pe care o oferi celorlalti.

Avem nevoie de iubire la fel de mult cum avem nevoie de hrana

Da, este adevarat: iubirea este o nevoie primara. Dar atunci cand ii iubim pe ceilalti, dragostea noastra e insotita mereu si de un fel de teama: sa nu ii pierdem, sa nu sufere, sa nu li se intample ceva. Iubirea de sine este doar despre propria persoana, asa ca este lipsita de aceste griji, pentru ca tu esti singura care decide ce forma va lua.

Iubirea de sine dureaza o viata

Pentru ca n-are nevoie de aprobarea nimanui si nimeni nu ti-o poate lua. Exista putine lucruri in viata pe care le putem pastra pentru totdeauna, asa ca sa-l pastreazi pe cel mai bun dintre toate iti confera siguranta si putere.

Nu poti castiga adevarata iubire si stima de sine

Atunci cand faci lucruri pentru altii te simti conectata si validata, dar daca asta functioneaza doar intr-o singura directie te vei simti (in final) lipsita de energie, secata si anxioasa. Daca te simti plina de viata doar atunci cand esti in compania celorlati si golita de energie si sens cand esti singura, atunci asta este un semn ca tu crezi ca dragostea trebuie castigata si nu oferita neconditionat.

Dragostea de sine iti da un sens de apartenenta in aceasta lume in care conexiunea reala este din ce in ce mai greu de atins

Tehnologia care conecteaza lumea (dar doar la suprafata) te poate deconecta de la cunoasterea autentica de sine. Sa te iubesti pe tine inseamna sa petreci timp de calitate cu tine insati, sa incerci sa te cunosti mai bine si sa faci introspectie. Cu cat te conectezi mai bine cu tine cu atat ajungi sa ai mai multa incredere in intuitia ta. Iar asta este un lucru excelent!

Este de datoria ta sa te iubesti

Nu este datoria nimanui sa te iubeasca, ci este in intregime responsabilitatea ta. Iar atunci cand iti alimentezi singura provizia de dragoste, te vei elibera de presiunea pe care o pui pe celelalte relatii. Astfel, vei fi libera sa te relaxezi si sa savurezi aceasta calatorie care este viata, alegand doar acei oameni care te merita si care te apreciaza.

Nu poti darui dragoste daca nu porti in tine dragoste

Cum poti sa daruiesti ceva ce nu ai? Sa-i iubesti pe ceilalti fara sa astepti ceva la schimb inseamna ca trebuie sa te iubesti in primul rand pe tine. Iar aceasta dragoste se multiplica pe masura ce o daruiesti, asa ca poti fi sigura ca nu se va epuiza vreodata.

Daca nu te iubesti pe tine insati nimeni nu o va face

Oamenii incompleti atrag alti oameni incompleti. Esti completa atunci cand te simti iubita, apreciata, respectata. Dragostea de sine te completeaza si iti permite sa atragi acei oameni care se iubesc la randul lor si care au ceva de oferit. O relatie cu un astfel de om iti va hrani sufletul si iti va lumina viata.

Impui limite sanatoase

Trebuie sa alegi intotdeauna cu incredere doar acele persoane si situatii care ti se potrivesc, fara teama ca vei sfarsi singura sau neiubita. Stii probabil ca atunci cand spui „nu' cuiva iti spui, de fapt, „da' tie, iar asta este o atitudine cat se poate de sanatoasa: sa inveti sa refuzi.

Energia ta pozitiva este un magnet pentru persoanele sanatoase

Acea energie care vine o data cu increderea in sine data de faptul ca te simti iubita neconditionat atrage oameni in viata ta care te vor trata asa cum meriti si te vor sustine sa devii femeia care iti doresti sa devii.

Esti increzatoare indiferent de circumstante

Atunci cand te iubesti neconditionat emani incredere, iar asta te va catapulta in stratosfera increderii in sine, si odata ajunsa acolo stii ca vei putea infrunta orice obstacol iti va iesi in cale.

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle