Iti doresti sa fii eleganta si plina de gratie? Uite cum poti face asta!

O femeie eleganta atrage priviri pline de admiratie de la ambele sexe – pentru felul in care merge si se deplaseaza cu gratie, pentru simtul sau stilistic si pentru conduita sa…Insa nu trebuie sa termini o scoala sau lectii de comportament pentru a dobandi aceste lucruri.

Iti doresti sa fii eleganta si plina de gratie? Uite cum poti face asta!

Fii constienta de corpul tau

Unul dintre cele mai usoare moduri de a deveni eleganta este sa fii complet constienta de corpul tau si sa te simti bine in pielea ta. Daca ai constiinta si controlul intregului tau corp, atunci este mult mai putin probabil sa fii perceputa drept o persoana neindemanatica sau nedelicata. Vei descoperi ca posezi o gratie intrinseca pe care o vei putea folosi in toate aspectele personalitatii si fizicului tau.

Ia lectii de dans

Chiar daca nu esti chiar cea mai ritmata persoana, luand niste lectii de dans poti invata sa fii mai constienta de miscarile corpului tau. Dansul te poate invata sa fii mai increzatoare in miscarile tale, iar cineva care este in mod inerent increzator pe interior va arata asta si in felul in care se poarta in exterior.

Fa yoga

La fel ca dansul, yoga este o metoda minunata de a-ti antrena corpul in termeni de miscare si flexibilitate, iar ce este si mai bine la aceasta forma de exercitii este ca te ajuta sa iti antrenezi si mintea. Multe persoane care practica yoga vorbesc despre cum aceste exercitii le calmeaza si le da o stare mentala foarte buna. Iar un o satisfactie interioara poate face minuni pentru a evoca o personalitate eleganta si plina de gratie.

Ai grija la postura

Cateodata, diferenta dintre cineva care arata elegant si cineva care arata casual si banal o face o problema atat de subtila precum postura. Felul in care stai este foarte important atunci cand iti doresti sa fii mai gratioasa, iar pentru a-ti perfectiona atitudinea corecta, ar trebui sa iti amintesti sa stai dreapta cat de des posibil. Te va ajuta sa iti obisnuiesti corpul ca aceea este pozitia corecta. Incearca clasica metoda de a merge cu o carte pe cap, este veche, dar functioneaza!

Observa-i pe ceilalti

Daca ai un prieten sau un membru al familiei care este mai elegant si mai gratios decat tine, ai face bine sa observi ce face diferit de tine. Nu incerca neaparat sa le copiezi fiecare actiune, pentru ca asta ar putea parea fals si enervant, insa incearca doar sa preiei anumite lucruri pe care le zic sau gesturi pe care le fac. Cateodata, cateva mici schimbari pot face o mare diferenta.

Manierele la masa

Sa ai manierele corecte la masa este un must pentru a deveni o persoana mai gratioasa si mai eleganta. Lucrurile mici, cum ar fi sa iti amintesti sa nu iti pui coatele pe masa in timp ce mananci, sa nu mananci ca si cum esti la un concurs si sa astepti pana cand toata lumea a terminat pentru a te ridica, se aduna, si te fac sa fii o persoana foarte sofisticata si manierata.

Perfectioneaza-ti felul in care mergi

Ultimul lucru pe care il vrea o persoana care isi doreste sa fie eleganta si gratioasa este un mers neindemanatic si dezordonat. Fii constienta de cat de grele sunt picioarele tale si daca iti dai seama ca le tarasti atunci cand mergi pe strada, incearca sa iti perfectionezi un mers usor si delicat care poate transforma total modul in care esti vazuta de restul lumii.

Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle