Istanbul Shopping Fest, destinatia ta de cumparaturi

Istanbul Shopping Fest, ajuns la a treia editie, este organizat in perioada 8-30 iunie 2013 si se pregateste sa combine shopping-ul si distractia in Istanbul, atat pentru cumparatorii turci dar si pentru turisti.

Istanbul Shopping Fest, destinatia ta de cumparaturi

Hadise si Patricia Kass vor urca pe scena

In cadrul festivalului, Hadise si Patria Kass vor energiza atmosfera. Hadise va anima scena la cu ocazia inaugurarii festivalului pe 8 iunie in centrul commercial Akbati. Iar Patricia Kaas, cantareata cunoscuta in intreaga lumea, va oferi un concert de neuitat cu piese din repertoriul Edith Piaf, pe 16 iunie pe scena din Life-Park.

Design autohton la Galata Fashion Fest

Galata Fashion Fest porneste de la idea celor de la Fashion Designers Association (MTD) – inaugurarea unei strazi a modei in Istanbul si deschiderea acesteia in fiecare an.

Festivalul va aduna in acest an iubitorii de moda la Istanbul Fashion Fest. 32 de designeri isi vor promova creatiile la Galata Fashion Fest care va avea loc la Nisantasi Art Park, intre 12-16 iunie. Evenimentul promite multa distractie si petreceri surpriza.

Istanbul Shopping Fest Travel Card – avantaj pentru turistiPatricia-Kaas

Istanbul Shopping Fest Travel Card ofera un serviciu exclusiv pentru clientii straini, in scopul de a transforma orasul Istanbul intr-una dintre atractiile lumii in materie de cumparaturi. Cardul poate fi folosit in magazinele si restaurantele selectionate si poate fi achizitionat de la Aeroportul Ataturk. Detinatorii acestui card vor beneficia de reduceri suplimentare in magazinele participante la campanie. Totodata, ISF Travel Card le va permte turistilor straini sa faca shopping in conditii de siguranta.

Istanbul Shopping Fest se va desfasura cu ajutorul institutiilor ce contribuie la cresterea si dezvoltarea orasului Istanbul. Evenimentul va avea loc sub auspiciile Ministerului de Turism si Cultura din Turcia, Ministerul de Dezvoltare, a Municipalitatii orasului Istanbul, agentiei de turism TURSAB, companiei aerienne Turkish Airlines si a multor altor sponsori.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism